Connect with us

Nieuwste

Beelden: Mark Rutte onthult wat hij echt vindt van Vandaag Inside

Johan Derksen

In tegenstelling tot collega Sigrid Kaag vindt Mark Rutte het programma Vandaag Inside wel leuk. “Het is gewoon een leuk programma, toch?”, vertelde de premier.

Sigrid Kaag is altijd heel geïrriteerd als journalisten haar iets vragen over de comeback van Johan Derksen op televisie. Mark Rutte denkt daar blijkbaar heel anders over.

Hij kon wel niet naar de eerste aflevering van de comeback kijken. “Nee, ik was gisteren in Bulgarije, in Sofia, dus ik was pas laat terug.” Hij kon het ook niet terugkijken. Nee, dat lukt me allemaal niet. Helaas. Het is gewoon een heel leuk programma toch, volgens mij?”

Maar of hij soms toch wel eens kijkt? “Ja, af en toe als ik de kans heb. Ik zie niet heel veel tv, omdat ik heel vaak ’s avonds weg ben en als ik overdag alles weer ga terugkijken, dan ben ik ’s avonds nog later thuis, dus dat lukt niet altijd. Maar ja, je probeert het wel te volgen.”

Te snel terug op de buis?

Vindt Mark Rutte dan niet dat Vandaag Inside na alle ophef te snel terugkeerde op televisie? “Laat de regering nou geen mening hebben over tv-programma’s, de vrije pers. Uiteindelijk kiezen wij allemaal waar we naar kijken en volgens mij keken er gisteren 1,5 miljoen mensen. Dat zag ik vanmorgen in de kijkcijfers, dus dat is wel een teken dat het een heel populair programma is.”

En of hij het ook een belangrijke talkshow vindt? “De regering heeft geen standpunt over het belang van programma’s, maar als kijker bepalen we natuurlijk zelf waar we naar kijken. Het is een vrij land en als 1,5 miljoen mensen afstemmen op dit programma, dan wordt dat blijkbaar toch belangrijk gevonden.”

Nieuwste

Let op: Deze Funda-woning heeft een wel heel bijzondere verrassing aan de binnenkant

We weten uit ervaring dat Funda een ontzettend mooi platform is om lekker op te verdwalen. Je begint met kijken in je eigen buurt en eindigt vaak op plekken waar je op voorhand niet aan gedacht had. Het huis wat we op dit moment uitlichten is al verkocht maar willen we je niet ontnemen. Dit huis heeft een bijzondere verrassing voor ons.

Voordat je al te enthousiast gaat worden willen we je alvast waarschuwen voordat je blind gaat bieden op deze woning. Deze woning in Haarlem is veel besproken en tevens ook ontzettend veel bekeken op Funda. Kijken jullie even mee naar de binnenkant? Let goed op! Wat valt jou op?

Bizar

We zullen je enthousiasme ietwat temperen, want we weten niet of het een goede of slechte verrassing is. De woning heeft namelijk wel een. binnenzwembad, maar het is niet wat je er in de eerste instantie van verwacht. Anyhow: Genoeg gekletst. Neem zelf maar eens een kijkje!

Zoveel vragen

Bij het zien van deze woning schieten er zoveel vragen door ons hoofd. Zoal: wie heeft hier gewoond, wat is er hier gebeurd? En waarom staat er in hemelsnaam een zwembad midden in een van de slaapkamers? Als iemand de antwoorden heeft… We horen het graag.
Wat vind jij van dit Funda-pareltje? Deel je mening met ons in de reacties!

Lees verder

Holland

Vreselijk nieuws Prinses Mabel (54): ‘Kanker vastgesteld’

Prinses Mabel verloor eerder al haar echtgenoot prins Friso en nu blijkt het noodlot opnieuw toe te slaan…

Bij Mabels jongere zus Nicoline blijkt kanker te zijn vastgesteld. Al blijft het onduidelijk hoe het nu juist met Nicoline gesteld is…

Op haar eigen website recenseert Nicoline Wisse Smit het boek “Gevoel voor tumor” en in haar tekst wordt duidelijk dat ook bij Nicoline zelf kanker werd vastgesteld…

“De inhoudsopgave van het boek raakt de onderwerpen die mij bezighouden, zoals chemo, het ziekenhuis als microkosmos en hoe om te gaan met bezoek. Herkenning volop”, klinkt Nicoline in eerste instantie nog positief over het boek. Maar nadien loopt het fout…

“De inhoud zelf raakt me echter minder dan dat ik op basis van de inhoudsopgave verwacht”, geeft de zus van prinses Mabel toe. Bovendien bezorgde het haar een onterechte angst…

“Bovendien maakt het hoofdstuk over bestraling me doodsbang – een woord met een dubbele lading in dit geval – voor iets dat in mijn geval (en dus in werkelijkheid) meevalt”, verwijst Nicoline naar haar eigen behandeling tegen kanker.
Het is echter onduidelijk hoe het momenteel met de gezondheid van Nicoline gesteld is en tegen welke kanker ze vecht.

Lees verder

Nieuwste

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neer

In het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending