Connect with us

Nieuwste

Beelden: Man uit publiek valt stand-up comedian Dave Chapelle aan

Dave Chapelle

Dinsdagavond is stand-up comedian Dave Chapelle door een man uit het publiek aangevallen tijdens een show in Los Angeles. Het voorval gebeurde tijdens het Netflix Is A Joke-festival in de Hollywood Bowl. Op de sociale media circuleren talrijke video’s van de aanval.

De man ramt hardhandig tegen Chapelle aan en valt daarbij zelf op de grond. Chapelle komt er zonder kleerscheuren vanaf. Na de actie wordt de aanvaller per ambulance afgevoerd. Ooggetuigen melden dat de man zijn arm had gebroken. Het is voorlopig nog niet duidelijk waarom de man de komiek aanviel.

Chapelle kreeg in 2021 zware kritiek nadat sommige mensen zijn moppen als transfoob bestempelden. Sommige medewerkers van Netflix gingen zelfs in staking. Het bedrijf bleef echter altijd achter de cabaretier staan.