Connect with us

Nieuwste

Beelden: Johan Derksen steekt middelvinger op naar Jinek en talkshows

Derksen

Tijdens de comeback aflevering van Vandaag Inside had Johan Derksen een duidelijke boodschap aan de concurrerende talkshows. Derksen lichtte ook zijn beslissing om te stoppen met de talkshow toe.

Derksen vertelde dat het nooit zijn bedoeling was om mensen die echt getroffen zijn door seksueel geweld te pijnigen. Wel is hij niet van plan om zijn excuses aan te bieden omdat dat in andere talkshows wordt geëist.

Hij zegt dat andere talkshows besmet zijn met het woke-virus. Daar zal hij nooit aan toegeven. Dat is overigens niet de reden waarom hij besloot te stoppen. Wat voor Derksen de doorslag was, was dat hij zich niet gesteund voelde voor werkgever Talpa. Hij vond het niet kunnen dat hij gedwongen werd om zijn excuses aan te bieden.

Voor de andere talkshows, waarin werd geroepen dat Derksen zijn excuses moet aanbieden, heeft hij een duidelijke boodschap: een dikke middelvinger.