Connect with us

Nieuwste

Vandaag Inside toch terug op televisie, mét Johan Derksen

Johan Derksen

Vandaag Inside keert misschien toch terug op televisie. Achter de schermen wordt er druk onderhandeld of en in welke vorm het programma kan terugkomen. En dat zou dan met Johan Derksen zijn.

Vorige donderdag was de laatste aflevering van de populaire talkshow. Johan Derksen had er geen zin meer in na alle heisa over zijn kaarsverhaal. Nu wordt bekeken in welke vorm het programma toch nog verder kan.

In de allerlaatste aflevering duidde Johan zijn beslissing: “De cancel- en woke-cultuur is groot en is tegen ons. Het is een machtige beweging die steeds groter en erger wordt. Het enige onafhankelijke programma is nu in duigen gevallen. Hier kan ik niet meer met plezier zitten. Ik ben er klaar mee.” Wilfred Genee en René van der Gijp toonden zich solidair. “Samen uit, samen thuis”, klonk het kordaat.

Televisie is nu saaier

Oud-regisseur en televisiedirecteur Bert van der Veer is alvast voorstander van een comeback van het programma. “Als televisiekijker is mijn leven een stuk saaier geworden sinds afgelopen vrijdag. En niet alleen dat van mij, als ik zo om me heen hoor. Het programma was zo níet geformatteerd. Het had hectiek, spanning, sensatie, het onverwachte. Kijk, de mannen kosten wat, maar het programma levert meer dan vele miljoenen op.”