-

Nieuwste

Beau heeft grondige hekel aan Boer Zoekt Vrouw: ‘Yvonne Jaspers is een pooier’

Beau

Beau van Erven Dorens liet gisteren zijn afgrijzen blijken over Boer Zoekt Vrouw. Hij vindt het een ranzig programma en geeft ook zijn ongezouten mening over Yvon Jaspers. De tafelgasten reageren erg geschrokken.

Beau haalde flink uit. “Yvon Jaspers is gewoon een pooier. Ze is gewoon de hele dag bezig om boeren te koppelen aan leuke vrouwen. Dat is toch gewoon zo?”, liet hij optekenen.

Tafelgast Marc-Marie Huijbregts kan zijn oren niet geloven. “Nou, nou, nou”, schreeuwt hij. Marc-Marie is overigens goed bevriend met Yvon. Beau wil er niet van weten: “Het is toch gewoon zo?” Daarop reageert de tafelgast: “Zij is een matchmaker, geen pooier.” Beau wil toch het laatste woord hebben: “Nou, een hippe pooier dan.”

Ranzig gebeuren

De presentator legt ook uit waarom hij Boer Zoekt Vrouw maar een ranzig programma vindt. “Oké, maar mag ik het omdraaien? Je kunt het ook zo uitleggen: er zit dus een best wel moeizaam figuur tussen de koeien en dan komen er drie vrouwen en die worden dus door de pimp, Yvonne, gewoon voor die man neergegooid, van: iemand moet met hem het leven verder gaan delen! Ik vind dat best wel ranzig vaak.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder