Connect with us

Nieuwste

Beau heeft grondige hekel aan Boer Zoekt Vrouw: ‘Yvonne Jaspers is een pooier’

Beau

Beau van Erven Dorens liet gisteren zijn afgrijzen blijken over Boer Zoekt Vrouw. Hij vindt het een ranzig programma en geeft ook zijn ongezouten mening over Yvon Jaspers. De tafelgasten reageren erg geschrokken.

Beau haalde flink uit. “Yvon Jaspers is gewoon een pooier. Ze is gewoon de hele dag bezig om boeren te koppelen aan leuke vrouwen. Dat is toch gewoon zo?”, liet hij optekenen.

Tafelgast Marc-Marie Huijbregts kan zijn oren niet geloven. “Nou, nou, nou”, schreeuwt hij. Marc-Marie is overigens goed bevriend met Yvon. Beau wil er niet van weten: “Het is toch gewoon zo?” Daarop reageert de tafelgast: “Zij is een matchmaker, geen pooier.” Beau wil toch het laatste woord hebben: “Nou, een hippe pooier dan.”

Ranzig gebeuren

De presentator legt ook uit waarom hij Boer Zoekt Vrouw maar een ranzig programma vindt. “Oké, maar mag ik het omdraaien? Je kunt het ook zo uitleggen: er zit dus een best wel moeizaam figuur tussen de koeien en dan komen er drie vrouwen en die worden dus door de pimp, Yvonne, gewoon voor die man neergegooid, van: iemand moet met hem het leven verder gaan delen! Ik vind dat best wel ranzig vaak.”