-

Nieuwste

André Hazes en Monique Westenberg plannen stiekem toch bruiloft

Monique en André

Na hun terugkeer van verzoeningsvakantie in Amerika, gonst het van geruchten dat André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen. Nu blijkt dat het koppel plotseling ook een weddingplanner is gaan volgen.

De intieme foto’s van de twee in Privé liegen er niet om: André en Monique zijn terug een stelletje. Al lange tijd circuleren er ook geruchten over een nakende bruiloft. Monique ontkent die geruchten, maar stiekem zijn ze toch al volop aan het plannen.

Nog dit jaar

André werkte in het geheim over een documentaire over zijn leven, die binnenkort te zien is op Videoland. Daarin zien we niet alleen zijn reisjes door Amerika, maar ook hoe de zanger naar zichzelf op zoek gaat. Ook de vakantie met Monique en zoontje Dré komt aan bod. Voor de documentaire wordt volgens Yvonne Coldeweijer ook de bruiloft gefilmd. Die zou nog voor het einde van het jaar gaan plaatsvinden.

Monique ontkent

Toch zegt Monique dat het allemaal onzin is. “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Maar de romantische kiekjes geven een heel ander beeld. Het zou zomaar kunnen dat het koppel gewoon nog niets wil verklappen, omdat de documentaire eraan zit te komen.

Weddingplanner

Het kan dan ook geen toeval zijn dat de twee plotseling dezelfde weddingplanner zijn gaan volgen op Instagram. Het betreft Hella Huizinga, die specialist is in het plannen van bruiloften voor bekende Nederlanders. “Hella volgt praktisch alleen de mensen voor wie ze zaken doet of zaken heeft gedaan”, voegt juicekanaal Reality FBI er nog aan toe.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder