Connect with us

Nieuwste

André Hazes en Monique Westenberg plannen stiekem toch bruiloft

Monique en André

Na hun terugkeer van verzoeningsvakantie in Amerika, gonst het van geruchten dat André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen. Nu blijkt dat het koppel plotseling ook een weddingplanner is gaan volgen.

De intieme foto’s van de twee in Privé liegen er niet om: André en Monique zijn terug een stelletje. Al lange tijd circuleren er ook geruchten over een nakende bruiloft. Monique ontkent die geruchten, maar stiekem zijn ze toch al volop aan het plannen.

Nog dit jaar

André werkte in het geheim over een documentaire over zijn leven, die binnenkort te zien is op Videoland. Daarin zien we niet alleen zijn reisjes door Amerika, maar ook hoe de zanger naar zichzelf op zoek gaat. Ook de vakantie met Monique en zoontje Dré komt aan bod. Voor de documentaire wordt volgens Yvonne Coldeweijer ook de bruiloft gefilmd. Die zou nog voor het einde van het jaar gaan plaatsvinden.

Monique ontkent

Toch zegt Monique dat het allemaal onzin is. “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Maar de romantische kiekjes geven een heel ander beeld. Het zou zomaar kunnen dat het koppel gewoon nog niets wil verklappen, omdat de documentaire eraan zit te komen.

Weddingplanner

Het kan dan ook geen toeval zijn dat de twee plotseling dezelfde weddingplanner zijn gaan volgen op Instagram. Het betreft Hella Huizinga, die specialist is in het plannen van bruiloften voor bekende Nederlanders. “Hella volgt praktisch alleen de mensen voor wie ze zaken doet of zaken heeft gedaan”, voegt juicekanaal Reality FBI er nog aan toe.