Connect with us

Nieuwste

Absoluut kijkcijferrecord voor comeback Vandaag Inside

Vandaag Inside

De comeback van Vandaag Inside trok maandagavond om en bij de 1,5 miljoen kijkers. Daarmee staat de talkshow op de tweede plek van meest bekeken programma’s. NOS Journaal op NPO 1 was goed voor de eerste plaats met 1,7 miljoen kijkers.

Na twee weken afwezigheid keerde Vandaag Inside terug op de buis. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp trokken de stekker uit het programma na de beruchte kaarsrel.

Johan Derksen vertelde dat hij vijftig jaar terug een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars. Daags nadien zwakte hij dat verhaal af en zei dat er van penetratie geen sprake was. Dan was het kwaad al geschied. Derksen werd massaal uitgespuugd en zag zijn radioprogramma en theatertournee opgedoekt.

Na uitgebreide gesprekken besloten Talpa en de VI-heren toch door te gaan met het programma. Maandag vertelde Johan dat hij er niet aan denkt om sorry te zeggen. Wel nuanceerde hij door te zeggen dat het nooit zijn bedoeling was om mensen die echt getroffen zijn door seksueel geweld te pijnigen.