Connect with us

Nieuwste

Zware ruzie Hazesjes: Rachel daagt dochter Roxeanne voor de rechter

Rachel Hazes

Rachel Hazes daagt haar bloedeigen dochter Roxeanne voor de rechtbank. Dit heeft wellicht te maken met de rechtszaak tegen haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek. De zwarte weduwe wil haar dochter, met wie ze al jaren ruzie heeft, laten getuigen tegen Marieke.

Yvonne Coldeweijer vernam het nieuws uit goede bron. “Van een rechtbankspion heb ik vernomen dat er op 26 april een juicy rechtszaak zal plaatsvinden.” Twee jaar terug kreeg Rachel zware ruzie met Marieke over geld. Marieke werkte jarenlang voor de Hazesjes en huurde een woning van Rachel in Vinkeveen.

Tienduizenden euro’s

De twee vriendinnen waren jarenlang twee handen op één buik en Marieke was een hele belangrijke persoon voor de Hazesjes. Twee jaar geleden kregen de dames het aan de stok over een vermeende lening van 9.000 euro en de huur van de woning die Rachel voor Marieke kocht.

Marieke zegt dat de afgesproken huur 800 euro was, maar Rachel wil nu 1.450 euro per maand. Omdat Marieke al vier jaar in het huis woonde, bleef de schuld maar oplopen. Volgens Rachel betaalde Marieke ook lange tijd geen huur. Marieke op haar beurt zegt dat dit verrekend is met het bedrag van 9.000 euro dat zij aan Rachel leende toen die in geldnood zat.

Rachel verloor

Rachel verloor de zaak, maar gaat nu toch verder. Nu betrekt ze ook haar dochter Roxeanne erbij. Hoewel moeder en dochter toen geen contact hadden, wil Rachel toch dat Rox komt getuigen.

Dat heeft wellicht te maken met de handtekening op het contract. Dat zou de handtekening van Roxeanne zijn. Vorig jaar verklaarde Roxeanne echter al schriftelijk dat het haar kribbel is.

Marieke redde leven Rachel

Rachel onderneemt nu toch verdere gerechtelijke stappen, ondanks het feit dat de twee boezemvriendinnen waren. Marieke hielp haar in 2017 toen Rachel een zelfmoordpoging ondernam. “Als ze haar die bewuste dag niet had gevonden, dan had mevrouw Hazes hier niet meer gezeten”, vertelde advocaat Bernard Tomlow. Hij is verbijsterd dat de zwarte weduwe nu de hulp van Roxeanne inschakelt.

Nieuwste

Gordon showt lijf na indrukwekkende transformatie

Gordon

Gordon bewijst nog maar eens dat de aanhouder altijd wint. Op amper 2 maanden tijd viel de zanger maar liefst 12 kilo af. En dat is goed te zien. De BN’er deelt de indrukwekkende transformatie op zijn Instagram.

Gordon vertelt: “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd. Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen In twee maanden tijd. Ja ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht.”

Hoe deed hij dit?

De presentator onthult ook hoe hij daarin slaagde. “Heel veel mensen vragen mij in dm hoe ik dit heb gedaan, maar het is echt niet iets van de afgelopen twee maanden ofzo. Eigenlijk sinds vorig jaar al begonnen om het roer om te gooien qua eten enzo. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het belangrijkste. Dat is 70 procent. Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat. Dat zijn de keywoorden die de sleutel zijn tot het succes.”

Gordon vervolgt: “Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zagen zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het ! #selflove.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

Nieuwste

Manuëla Kemp stomdronken op de radio

Manuela Kemp

Na een bizar moment tijdens haar radioshow zorgt Manuëla al enkele weken voor de nodige onrust. Ze kwam niet meer uit haar woorden en kwam heel verward over. Insiders melden nu dat ze dronken was.

Kemp is een echt radiomonument met programma’s als De Vrienden van Amstel Live en Eigen Huis & Tuin. Nu zit ze al vier jaar bij Omroep Max, waar ze een duo vormt met Henkjan Smits.

Een maand terug kwam er een einde aan haar uitzendingen. Op 22 april raakte ze niet uit haar woorden en kwam verward over. Het leek wel alsof ze te diep in het glas had gekeken. Henkjan liet toen weten dat Kemp ziek was en naar huis moest gaan. Daarna heeft ze geen show meer gepresenteerd. “Het is onduidelijk welke oorzaak ten grondslag lag aan het feit dat Manuela wat verward klonk”, klonk het namens een woordvoerder.

Dronken

Een insider onthult dat de reden voor de hand lag. “Insiders melden aan Spreekbuis.nl dat NPO Radio 5 presentatrice Manuëla Kemp vier weken geleden dronken te horen was tijdens haar programma voor Omroep Max om 18u.”

Bronnen melden dat ze eerder al dronken in de studio zat. Spreekbuis weet dat de presentatrice daar eerder al op aangesproken is.

Lees verder

Nieuwste

Beelden: Dit is de enige persoon die Marco Borsato niet laat vallen

Leontine Borsato

Het gaat heel slecht met Marco Borsato. Een goede vriend onthult dat de zanger een gelaten indruk achterlaat en er tien jaar ouder uitziet. Marco krijgt voor het overige echter weinig steun. De meeste vrienden lieten hem vallen als een baksteen. Leontine wil ook geen contact meer met hem. Toch is er nog een persoon die nog achter hem staat.

Een goede vriend deed onlangs een boekje open over de huidige situatie van de zanger. “Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

Marco is eenzamer dan ooit. Ook Leontine wil niet meer met hem praten. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Steun van één persoon

Gelukkig is er nog een persoon die hem wel blijft steunen. De enige momenten dat Marco buiten komt, is dat om naar zijn moeder Mary te gaan. Nu circuleren er ook foto’s van zo’n bezoekje.

Mary lost wel niets over de aantijgingen aan het adres van Marco. Over zijn vreemdgaan zei ze eerder: “Ik zag dat hij er slecht aan toe was. Uiteindelijk heeft hij me verteld wat er was gebeurd. Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Lees verder

Trending