-

Economie

Katja Schuurman is heel b00s: “Nooit 6 keer op een dag s*ks gehad”

Katja Schuurman kwam vorig jaar in het middelpunt van de belangstelling te staan nadat een onbekende jongen een video van haar op een terras in Amsterdam plaatste.

De beelden toonden de actrice in een aangesch0ten toestand terwijl ze om een foto vroeg met twee jongens. Schuurman is woedend over het delen van de beelden.

In een video op Instagram reageert Schuurman op de situatie. Ze deelt haar gevoelens van verdr!et, frustrat!e en w0ede over het verspreiden van le*gens.

Ze vraagt zich af waarom er op deze manier ongefundeerde verhalen de wereld in worden gebracht en waarom sommige media deze zonder verificatie klakkeloos overnemen.
Schuurman

Schuurman pleit voor een andere benadering. Schuurman legt uit wat er werkelijk aan de hand was in de video.

Ze benadrukt dat ze, onder invl0ed van alc0hol, aandacht zou hebben gezocht bij jonge mannen omdat ze blijkbaar een soort ‘s*xuele predator’ zou zijn.
Katja Schuurman

Ze benadrukt dat dit verhaal volledig verzonnen is en dat ze het erg vindt voor de betrokken jongemannen.

Een man had haar namelijk aangesproken met een emotioneel verhaal en vroeg of ze met zijn zoon en stiefz0on op de foto wilde.

Volgens Schuurman is ze vriendelijk opgestaan en naar de jongens toegegaan om de grap te maken: “Wil er alsjeblieft iemand met mij op de foto?”.

Ze vindt het zeer kwalijk dat deze beelden online zijn geplaatst en vraagt zich af wat deze jongens heeft bezield.
Katja Schuurman

Ze vraagt zich af hoe ze zichzelf voelen en of ze zich niet een beetje bezwa*rd voelen om zo’n verzonnen verhaal over iemand die de tijd neemt voor hun vader online te zetten.

Schuurman werd door roddelmedia en sensatiekanalen afgeschilderd als ‘kacheltje lam’ en iemand die op zoek is naar jonge mannen.

Ze benadrukt dat ze geen nymf0mane is en dat ze nog nooit zes keer op een dag s*ks heeft gehad.

Ze wijst erop dat ze kinderen heeft en dat het ook belangrijk is om daar rekening mee te houden.

Ze wil dat er een einde komt aan alle geruchten en stemmingmakerij, en dat ze niet langer wordt afgesch!lderd als iemand die ze absoluut niet is.

Met haar furieuze uitspraken laat Katja Schuurman duidelijk merken dat ze het verspreiden van onwaarheden over haar persoonlijkheid en gedrag niet t0lereert.
Katja Schuurman lachend

Ze hoopt dat deze situatie een einde zal maken aan de r0ddels en dat mensen haar zullen zien zoals ze werkelijk is.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder