Connect with us

Nieuwste

Yvonne dropt bommetje: ‘Lieve vriend Rachel is echte vader van André Hazes’

Marco Eijk

Er circuleren al langer geruchten dat wijlen André Hazes senior helemaal niet de vader is van André Hazes junior. Rachel Hazes post regelmatig over een geheimzinnige vriend Marco Eijk die in 2014 plotseling overleed. Ook vandaag doet ze dat weer. Yvonne Coldeweijer heeft uit goede bron vernomen dat hij de echte vader is van André Hazes.

Rachel Hazes post bij een brandend kaarsje: “Lieve schat, vandaag alweer 18 jaar geleden dat ik mijn liefste vriend verloor. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jou denk. Let boven goed op mijn andere dierbaren waar ik heel veel van hou!!! ❤️❤️❤️”

(Lees verder onder de foto)

De doorgaans goed ingelichte roddel queen Yvonne Coldeweijer heeft van een naar eigen zeggen betrouwbare bron vernomen dat hij de echte vader is van André Hazes. En als we de foto’s van beide heren vergelijken, zijn de gelijkenissen onmiskenbaar.

Zou het dan toch waar zijn dat Rachel Hazes indertijd zwanger was van een andere man dan haar grote liefde André Hazes senior? Dit was wat de zwarte weduwe daar vroeger over te zeggen had.