Connect with us

Nieuwste

Weduwnaar Bibian Mentel gaat nu al trouwen met nieuwe liefde

Edwin Spee en Mandy

Weduwnaar van Bibian Mentel, Edwin Spee, krijgt bakken kritiek over zich heen vanwege zijn nieuwe relatie met Mandy Luiten. Daar trekt Edwin zich lekker niets van aan, want er zijn zelfs al trouwplannen. “Driemaal is scheepsrecht”, klinkt het.

Amper een jaar geleden overleed Bibian Mentel aan de gevolgen van kanker. Enkele maanden later maakte Edwin bekend dat hij verliefd was op Mandy. Heel wat mensen vonden dit veel te vroeg en hadden heel wat kritiek op zijn nieuwe relatie.

Bezwaren

Edwin legt uit in Story: “Er waren een aantal mensen die bezwaar hadden tegen de relatie van Mandy en mij. Zij vonden het te vroeg. Er zijn vrienden en vriendinnen die me in de steek hebben gelaten. Zij hebben me niet gesteund in de periode dat ik hun steun nodig had.”

Dankzij de steun van Mandy kon Edwin de kritiek van zich afslaan. “Ik ben één keer getrouwd en gescheiden. Ik had één gelukkig huwelijk dat door een rotziekte ten einde is gekomen. Dan is driemaal scheepsrecht. Als ik ooit nog ga trouwen, is het met Mandy.”

Bruiloft

Mandy verklapt dat ze al gepraat hebben over een bruiloft. “Ik weet zeker dat Edwin en ik gaan trouwen, daar hebben we het al over gehad. We hebben nog geen datum. Ik wilde nooit trouwen, maar nu wel. Ik voelde bij Edwin meteen: dit is voor altijd”, vertelt Mandy.

Kinderen

Mandy is nog jong genoeg om kinderen te krijgen, dus ook daarover hebben ze het gehad. “Daar hebben we het in het begin wel over gehad. Maar we zijn zo gelukkig nu. We krijgen steeds meer rust, alles valt op z’n plek en we gaan samen ook een mooie reis naar Kenia maken. Dus we willen geen kindjes meer.”