-

Nieuwste

Weduwnaar Bibian Mentel gaat nu al trouwen met nieuwe liefde

Edwin Spee en Mandy

Weduwnaar van Bibian Mentel, Edwin Spee, krijgt bakken kritiek over zich heen vanwege zijn nieuwe relatie met Mandy Luiten. Daar trekt Edwin zich lekker niets van aan, want er zijn zelfs al trouwplannen. “Driemaal is scheepsrecht”, klinkt het.

Amper een jaar geleden overleed Bibian Mentel aan de gevolgen van kanker. Enkele maanden later maakte Edwin bekend dat hij verliefd was op Mandy. Heel wat mensen vonden dit veel te vroeg en hadden heel wat kritiek op zijn nieuwe relatie.

Bezwaren

Edwin legt uit in Story: “Er waren een aantal mensen die bezwaar hadden tegen de relatie van Mandy en mij. Zij vonden het te vroeg. Er zijn vrienden en vriendinnen die me in de steek hebben gelaten. Zij hebben me niet gesteund in de periode dat ik hun steun nodig had.”

Dankzij de steun van Mandy kon Edwin de kritiek van zich afslaan. “Ik ben één keer getrouwd en gescheiden. Ik had één gelukkig huwelijk dat door een rotziekte ten einde is gekomen. Dan is driemaal scheepsrecht. Als ik ooit nog ga trouwen, is het met Mandy.”

Bruiloft

Mandy verklapt dat ze al gepraat hebben over een bruiloft. “Ik weet zeker dat Edwin en ik gaan trouwen, daar hebben we het al over gehad. We hebben nog geen datum. Ik wilde nooit trouwen, maar nu wel. Ik voelde bij Edwin meteen: dit is voor altijd”, vertelt Mandy.

Kinderen

Mandy is nog jong genoeg om kinderen te krijgen, dus ook daarover hebben ze het gehad. “Daar hebben we het in het begin wel over gehad. Maar we zijn zo gelukkig nu. We krijgen steeds meer rust, alles valt op z’n plek en we gaan samen ook een mooie reis naar Kenia maken. Dus we willen geen kindjes meer.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder