Connect with us

Nieuwste

Talpa bevestigd: Vandaag Inside verdwijnt definitief van de buis

Johan Derksen

Johan Derksen heeft bevestigd dat hij definitief stopt met Vandaag Inside. Dat meldt Talpa vandaag in een verklaring. René van der Gijp en Wilfred Genee geven aan dat ook zij zonder Johan niet meer verder willen.

Directeur radio en televisie van Talpa, Paul Römer, gaf eerder vandaag al aan dat hij niet verwacht dat Johan op zijn beslissing zou terugkomen. “Ik denk niet dat hij nog over te halen is. Hij heeft duidelijk laten weten waar we staan en wat zijn besluit is. Hij heeft het vaker gezegd en keerde dan wel terug, maar ik denk dat hij het nu wel meent.”

Geen excuses

In de uitzending van donderdagavond zou Derksen zijn excuses maken, maar dat pakte heel anders uit. In plaats daarvan zei Johan dat hij ermee kapt. “Daar staan wij nu. Ik ga niet speculeren, zorgvuldigheid is in deze kwestie belangrijk.”

De Talpa-baas vindt wel dat Johan naar zijn doen toch heel deemoedig toegaf dat hij een grote fout heeft gemaakt.

Vrijdag staat er in de plaats van Vandaag Inside een aflevering van Het roer om op het programma. Maandag komt er een reeks terugblikken op Chateau Meiland.