Connect with us

Nieuwste

Stak Enzo Knol 30.000 euro voor Oekraïne in eigen zak?

Enzo Knol

Met zijn livestream op Twitch zamelde Enzo Knol onlangs 30.000 euro in voor Oekraïne. In de komende vlogs zou hij laten zien waar het geld naartoe is. Dat heeft hij tot op vandaag echter nog steeds niet gedaan.

Enzo is zoals iedereen heel geraakt door de situatie in Oekraïne. Daarom besloot hij iets te doen. Enzo besloot om het met zijn livestream opgehaalde geld te doneren aan een organisatie voor kinderen in Oekraïne.

“Ik wil iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid gisteren. We hebben echt iets moois gedaan met zijn allen. Nu is het mijn taak om dit verder door te zetten en het geld goed terecht te laten komen. Hier ga ik dan ook alles voor doen wat nodig is! Ik hou jullie op de hoogte van alles wat er gaat gebeuren met het geld. Bedankt!”, aldus Enzo.

Waar is het geld naartoe?

Hoewel Enzo beloofde in video’s te laten zien waar het geld naartoe is, deed hij tot op vandaag nog niets. Volgers beginnen dan ook hardop te twijfelen aan de goede bedoelingen van de influencer. “Wat is er gebeurd met het geld dat mensen hebben gedoneerd voor Oekraïne? Ik zie er veel reacties over en ik vraag het me ook af”, klinkt het.

Showbizzkanaal zegt ook dat Enzo alle reacties over het ingezamelde geld verwijdert. “Ook ik heb Enzo Knol om een reactie gevraagd, dus het is afwachten of hij zal reageren”, schrijft het kanaal.