Connect with us

Nieuwste

Ronaldo stopt met voetballen na overlijden zoontje

Ronaldo

Dinsdag doet Cristiano Ronaldo niet mee in de uitwedstrijd van Manchester United tegen Liverpool. Na het overlijden van zijn pasgeboren zoontje zit hij niet in de selectie.

Manchester United laat op de website weten: “Familie is belangrijker dan alles en Ronaldo steunt zijn dierbaren in deze enorm moeilijke tijd. We onderstrepen het verzoek van de familie om privacy.”

In oktober vorig jaar kondigden Ronaldo en zijn partner Georgina Rodriguez aan dat ze een tweeling verwachtten. Maandag kwam dan het nieuws dat een van de baby’s overleden is. “Het is de grootste pijn die ouders kunnen voelen. Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om met wat hoop en blijdschap dit te doorstaan”, liet het koppel weten.

De 37-jarige voetballer heeft al vier kinderen. Cristiano junior is inmiddels elf jaar. De Portugese voetbalster werd in 2017 via een draagmoeder vader van een tweeling. Met zijn actuele partner Georgina krijg hij dat jaar nog een meisje.