-

Nieuwste

Ronaldo stopt met voetballen na overlijden zoontje

Ronaldo

Dinsdag doet Cristiano Ronaldo niet mee in de uitwedstrijd van Manchester United tegen Liverpool. Na het overlijden van zijn pasgeboren zoontje zit hij niet in de selectie.

Manchester United laat op de website weten: “Familie is belangrijker dan alles en Ronaldo steunt zijn dierbaren in deze enorm moeilijke tijd. We onderstrepen het verzoek van de familie om privacy.”

In oktober vorig jaar kondigden Ronaldo en zijn partner Georgina Rodriguez aan dat ze een tweeling verwachtten. Maandag kwam dan het nieuws dat een van de baby’s overleden is. “Het is de grootste pijn die ouders kunnen voelen. Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om met wat hoop en blijdschap dit te doorstaan”, liet het koppel weten.

De 37-jarige voetballer heeft al vier kinderen. Cristiano junior is inmiddels elf jaar. De Portugese voetbalster werd in 2017 via een draagmoeder vader van een tweeling. Met zijn actuele partner Georgina krijg hij dat jaar nog een meisje.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder