Connect with us

Nieuwste

Rachel Hazes helpt alleen maar in het ziekenhuis om de poen

Rachel Hazes

In het programma BN’ers in het Ziekenhuis loopt Rachel Hazes stage op de longafdeling. Vooraf gaf ze aan dat ze dit niet wilde. Maar haar riante vergoeding maakte een hoop goed.

Op voorhand gaf ze aan dat ze niet op de afdeling oncologie of longafdeling wilde staan. Haar grootste vrees is toch realiteit geworden. “Dat vind ik heel heftig. Ik denk dat dat heel zwaar is.”

Marcel van Roosmalen is ook gevraagd, maar die bedankte vriendelijk. Marcel onthulde in Media Inside ook iets over de vergoeding. “Ik dacht: daar leen ik me niet voor als mopperaar in het ziekenhuis. Maar dat vonden zij juist leuk.” En hoeveel schuift de opdracht dan? “2500 euro voor drie dagdelen. En daar maken ze dan een zes- of zevendelige serie van. Dat zie je ook wel terug. Ik ben blij dat ik het niet gedaan heb, eerlijk gezegd.”

Onderhandelen over prijs

Tafelgast Britt merkte ook op dat er wellicht nog onderhandeld is over het bedrag. “Ze zetten eerst in op 2500 euro en dan kan jij 10.000 euro zeggen. En dan eindig je in het midden.” Is dit de reden waarom Rachel Hazes toch ja zei voor een stage op de longafdeling?