-

Nieuwste

Olcay Gulsen misdraagt zich tijdens opnames BN’ers in het ziekenhuis: ‘Irritant mens’

Olcay Gulsen

In het televisieprogramma lopen enkele BN’ers stage in een ziekenhuis. Olcay Gulsen deed vorig jaar mee en de brunette zou zich zwaar misdragen hebben.

Olcay liep toen stage in het Erasmus MC in Rotterdam, meer in het bijzonder op de Post Anesthesia Care (PACU) voor mensen die na een operatie meer zorg nodig hebben. Zelf vond ze het heel leerrijk, maar de lange dagen waren loodzwaar.

Bewondering

In een gesprek met het ANP vertelt Olcay: “Ik dacht dat ik hard had gewerkt in mijn leven, maar dat is niets vergeleken met de dagen die zij maken. Ik had altijd al veel respect en bewondering voor mensen in de zorg, maar dat is alleen maar toegenomen. Ze presteren onder topdrukte en zouden daar veel beter voor beloond moeten worden. Ze verdienen alle respect en nog veel meer.”

Roken

Achteraf blijkt dat Olcay zich achter de schermen totaal anders gedroeg. In realiteit denkt ze ook heel anders over werken in de zorg. “Ze gedroeg zich erg uit de hoogte. Ze zei letterlijk dat ze nooit in de zorg ging werken want wat je in de zorg verdient in een maand pakt zij in één dag toen de camera’s uit waren”, verklapt een bron aan Juice Channel. “Ook zat ze met een e-smoker in het ziekenhuis te roken terwijl dat verboden is.”

Allemaal schone schijn

De bron laat verstaan dat Olcay alleen maar leuk en gezellig doet voor de camera. Achter de schermen is ze een irritant mens, bevestigt een andere bron. “Ze doet allemaal leuk voor de show maar in het echt is ze walgelijk. Ze houdt zich niet aan de regels van het ziekenhuis en gaat met een OK pak in haar auto zitten.”

De bron werkt wellicht zelf ook in het ziekenhuis. “Ik ben naar de leiding gestapt dat ik het respectloos vond dat ze er rondliep. Ze is toen geloof ik ook aangesproken door het afdelingshoofd.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder