Connect with us

Nieuwste

Olcay Gulsen misdraagt zich tijdens opnames BN’ers in het ziekenhuis: ‘Irritant mens’

Olcay Gulsen

In het televisieprogramma lopen enkele BN’ers stage in een ziekenhuis. Olcay Gulsen deed vorig jaar mee en de brunette zou zich zwaar misdragen hebben.

Olcay liep toen stage in het Erasmus MC in Rotterdam, meer in het bijzonder op de Post Anesthesia Care (PACU) voor mensen die na een operatie meer zorg nodig hebben. Zelf vond ze het heel leerrijk, maar de lange dagen waren loodzwaar.

Bewondering

In een gesprek met het ANP vertelt Olcay: “Ik dacht dat ik hard had gewerkt in mijn leven, maar dat is niets vergeleken met de dagen die zij maken. Ik had altijd al veel respect en bewondering voor mensen in de zorg, maar dat is alleen maar toegenomen. Ze presteren onder topdrukte en zouden daar veel beter voor beloond moeten worden. Ze verdienen alle respect en nog veel meer.”

Roken

Achteraf blijkt dat Olcay zich achter de schermen totaal anders gedroeg. In realiteit denkt ze ook heel anders over werken in de zorg. “Ze gedroeg zich erg uit de hoogte. Ze zei letterlijk dat ze nooit in de zorg ging werken want wat je in de zorg verdient in een maand pakt zij in één dag toen de camera’s uit waren”, verklapt een bron aan Juice Channel. “Ook zat ze met een e-smoker in het ziekenhuis te roken terwijl dat verboden is.”

Allemaal schone schijn

De bron laat verstaan dat Olcay alleen maar leuk en gezellig doet voor de camera. Achter de schermen is ze een irritant mens, bevestigt een andere bron. “Ze doet allemaal leuk voor de show maar in het echt is ze walgelijk. Ze houdt zich niet aan de regels van het ziekenhuis en gaat met een OK pak in haar auto zitten.”

De bron werkt wellicht zelf ook in het ziekenhuis. “Ik ben naar de leiding gestapt dat ik het respectloos vond dat ze er rondliep. Ze is toen geloof ik ook aangesproken door het afdelingshoofd.”