Connect with us

Nieuwste

Nieuwe beelden van bloednerveuze Poetin doen het ergste vrezen

Poetin

De geruchten rond de mentale en fysieke gezondheid van de Russische president Vladimir Poetin zwellen alsmaar aan. Beelden van de paasmis in Rusland tonen dat Poetin zichtbaar nerveus is. Poetin zelf gaf geen commentaar op de beelden.

Sommigen vragen zich zelfs af of dit geen gemonteerde beelden zijn van een eerdere misviering. Anderen menen dat het gaat om een dubbelganger.

Vorige beelden

Er gaan al langer geruchten over de mentale en fysieke toestand van Poetin. Beelden van vorige week tonen een zichtbaar nerveuze president die zich krampachtig aan de tafel vasthoudt. Een Britse psychotherapeut duidt de beelden in de krant Express. Noel McDermott vermoedt dat Poetin last heeft van stemmetjes in zijn hoofd en in een psychotische staat verkeert.

Isolatie

McDermott zoekt de oorzaak in de verhalen rond de zelfisolatie van Poetin als gevolg van de coronacrisis. Dit bracht onomkeerbare schade teweeg en speelde een rol in zijn beslissing om Oekraïne aan te vallen.

De krant schrijft dat Poetin paranoïde gedrag vertoont. “Inclusief het ontwijken van persoonlijke ontmoetingen, of juist het ontmoeten van personen aan de andere kant van een absurd lange tafel, het gebruik maken van een dubbelganger en je veiligheidsmedewerkers je eten laten voorproeven.”

De psychotherapeut ziet maar twee opties: of hij is extreem paranoïde en bang, of hij heeft een persoonlijkheidsstoornis. De arts stelt dat psychotische gedachten vaker voorkomen bij zelfisolatie.