Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Rachel Hazes openhartig over zelfmoordpoging

Rachel Hazes

In een gesprek met de Nieuwe Revu klapt Rachel Hazes uit de school over een donkere periode in haar leven. In 2017 zat ze zo aan de grond, dat ze een zelfmoordpoging ondernam.

Rachel legt uit dat ze op dat ze op dat ogenblik veel onmacht en verdriet voelde. De weduwe legt uit: “Heel veel strijd moeten leveren. Onbegrip. En ik had natuurlijk op dat moment een heel moeizame relatie met mijn zoon André. Daar ging ik wel echt kapot aan.”

Gered door André senior

Hazes voelde zich zo slecht dat ze een einde aan haar leven wilde maken. Ze legt uit: “Ik heb het helemaal gepland. Een afscheidsbrief geschreven. Weken van tevoren heb ik een mes gekocht.” De poging mislukte gelukkig. Rachel denkt dat ze gered is door wijlen André Hazes senior die van boven toekeek. “Ik denk dat Dré dacht: wegblijven, ik wil jou helemaal nog niet boven hebben!”

Hulp

Daarna zocht Rachel hulp en inmiddels gaat het uitstekend met haar. “Wat ik heb gehad in 2017, noem ik toch een beetje ziek zijn.”

De weduwe besluit: “Na mijn ziekte ben ik heel erg de kleine dingen gaan waarderen: een vogeltje dat fluit, het zonnetje dat schijnt. Natuurlijk, vroeger was het allemaal aanzien met een mooie klok om je pols en een mooie tas. Ik zal je vertellen: het interesseert me helemaal niks meer.”