Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Rachel Hazes openhartig over zelfmoordpoging

Rachel Hazes

In een gesprek met de Nieuwe Revu klapt Rachel Hazes uit de school over een donkere periode in haar leven. In 2017 zat ze zo aan de grond, dat ze een zelfmoordpoging ondernam.

Rachel legt uit dat ze op dat ze op dat ogenblik veel onmacht en verdriet voelde. De weduwe legt uit: “Heel veel strijd moeten leveren. Onbegrip. En ik had natuurlijk op dat moment een heel moeizame relatie met mijn zoon André. Daar ging ik wel echt kapot aan.”

Gered door André senior

Hazes voelde zich zo slecht dat ze een einde aan haar leven wilde maken. Ze legt uit: “Ik heb het helemaal gepland. Een afscheidsbrief geschreven. Weken van tevoren heb ik een mes gekocht.” De poging mislukte gelukkig. Rachel denkt dat ze gered is door wijlen André Hazes senior die van boven toekeek. “Ik denk dat Dré dacht: wegblijven, ik wil jou helemaal nog niet boven hebben!”

Hulp

Daarna zocht Rachel hulp en inmiddels gaat het uitstekend met haar. “Wat ik heb gehad in 2017, noem ik toch een beetje ziek zijn.”

De weduwe besluit: “Na mijn ziekte ben ik heel erg de kleine dingen gaan waarderen: een vogeltje dat fluit, het zonnetje dat schijnt. Natuurlijk, vroeger was het allemaal aanzien met een mooie klok om je pols en een mooie tas. Ik zal je vertellen: het interesseert me helemaal niks meer.”

Lees verder

Nieuwste

Let op: Deze Funda-woning heeft een wel heel bijzondere verrassing aan de binnenkant

We weten uit ervaring dat Funda een ontzettend mooi platform is om lekker op te verdwalen. Je begint met kijken in je eigen buurt en eindigt vaak op plekken waar je op voorhand niet aan gedacht had. Het huis wat we op dit moment uitlichten is al verkocht maar willen we je niet ontnemen. Dit huis heeft een bijzondere verrassing voor ons.

Voordat je al te enthousiast gaat worden willen we je alvast waarschuwen voordat je blind gaat bieden op deze woning. Deze woning in Haarlem is veel besproken en tevens ook ontzettend veel bekeken op Funda. Kijken jullie even mee naar de binnenkant? Let goed op! Wat valt jou op?

Bizar

We zullen je enthousiasme ietwat temperen, want we weten niet of het een goede of slechte verrassing is. De woning heeft namelijk wel een. binnenzwembad, maar het is niet wat je er in de eerste instantie van verwacht. Anyhow: Genoeg gekletst. Neem zelf maar eens een kijkje!

Zoveel vragen

Bij het zien van deze woning schieten er zoveel vragen door ons hoofd. Zoal: wie heeft hier gewoond, wat is er hier gebeurd? En waarom staat er in hemelsnaam een zwembad midden in een van de slaapkamers? Als iemand de antwoorden heeft… We horen het graag.
Wat vind jij van dit Funda-pareltje? Deel je mening met ons in de reacties!

Lees verder

Holland

Vreselijk nieuws Prinses Mabel (54): ‘Kanker vastgesteld’

Prinses Mabel verloor eerder al haar echtgenoot prins Friso en nu blijkt het noodlot opnieuw toe te slaan…

Bij Mabels jongere zus Nicoline blijkt kanker te zijn vastgesteld. Al blijft het onduidelijk hoe het nu juist met Nicoline gesteld is…

Op haar eigen website recenseert Nicoline Wisse Smit het boek “Gevoel voor tumor” en in haar tekst wordt duidelijk dat ook bij Nicoline zelf kanker werd vastgesteld…

“De inhoudsopgave van het boek raakt de onderwerpen die mij bezighouden, zoals chemo, het ziekenhuis als microkosmos en hoe om te gaan met bezoek. Herkenning volop”, klinkt Nicoline in eerste instantie nog positief over het boek. Maar nadien loopt het fout…

“De inhoud zelf raakt me echter minder dan dat ik op basis van de inhoudsopgave verwacht”, geeft de zus van prinses Mabel toe. Bovendien bezorgde het haar een onterechte angst…

“Bovendien maakt het hoofdstuk over bestraling me doodsbang – een woord met een dubbele lading in dit geval – voor iets dat in mijn geval (en dus in werkelijkheid) meevalt”, verwijst Nicoline naar haar eigen behandeling tegen kanker.
Het is echter onduidelijk hoe het momenteel met de gezondheid van Nicoline gesteld is en tegen welke kanker ze vecht.

Lees verder

Nieuwste

‘Asielzoeker’ steekt 2 meisjes (13 en 14) neer

In het Duitse Illerkirchberg heeft zojuist een schokkende gebeurtenis plaatsgevonden. Een man heeft daar twee meisjes van 13 en 14 jaar, die op weg waren naar school, neergestoken. De dader zou zich na zijn daad hebben verscholen in een opvang voor vluchtelingen.

De politie is het pand direct binnengestormd en heeft drie personen, waaronder de vermoedelijke dader, opgepakt. Dat bevestigen de Duitse krant Bild en de zender SWR.

Met de slachtoffers gaat het erg slecht. Beide meisjes liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Waarom de man met een steekwapen op hen instak is nog niet bekend.

Bron: Trendnieuws

Lees verder
Advertisement

Trending