Connect with us

Nieuwste

Net binnen: heren van Vandaag Inside stoppen per direct

Johan Derksen

Vanavond tijdens de live-uitzending van Vandaag Inside kondigde Johan Derksen aan dat hij per direct stopt met het programma. René van der Gijp en Wilfred Genee stoppen dan eveneens. “Samen uit samen thuis.”

Dinsdagavond was heisa ontstaan nadat Johan Derksen opbiechtte dat hij een bewusteloze vrouw onheus behandelde door een kaars tussen haar benen te schuiven.

De woedende reacties lieten niet op zich wachten. De situatie escaleerde helemaal toen radiozenders het programma van Johan cancelden. Ook enkele sponsors trokken zich per direct terug.

Johan vindt dat hij in dergelijk woke-klimaat niet meer kan functioneren en weigert excuses aan te bieden. Talpa had geëist dat de heren excuses moesten maken en naderhand zouden beslissen wat het lot is van het programma. Derksen wil die beslissing niet afwachten en kapt ermee.