Connect with us

Nieuwste

Johan Derksen mag radioshow dan toch blijven presenteren

Johan Derksen

Ondanks alle heisa mag Johan Derksen zijn show op radiozender Arrow Bluesbox Radio gewoon blijven presenteren. De radioshow staat drie keer per week op het programma.

Eigenaar Adrian Ossendrijver vertelt: “Mensen als Johan Derksen moeten we blijven koesteren.” Hij vindt het belachelijk wat er met Derksen gebeurde na het fameuze kaarsverhaal. “Het cancelen door een klein groepje, de media en radiozenders die er blind achteraan hollen. Het heeft allemaal niets met elkaar te maken. Nu zijn we zover dat er een mooi programma van de buis is, en een man die ontzettend veel heeft betekend voor goede Nederlandse muziek door iedereen wordt weggestuurd. Nou, door ons niet”, vindt Ossendrijver.

Einde Vandaag Inside

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Gene trokken de stekker uit Vandaag Inside na de commotie over het kaarsverhaal van Derksen. Hij zou een kaars gepenetreerd hebben in een bewusteloze vrouw, maar zwakte dat later af tot een kaars tussen haar benen. Na enkele dagen van woedende reacties besloot het trio te kappen met het programma.