Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Hans Kàzan opnieuw met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Hans Kazan

Maandag is Hans Kàzan opnieuw opgenomen in een Spaans ziekenhuis. Dat meldt zijn vrouw Wendy na berichten van Shownieuws. Vorige maand lag de 69-jarige goochelaar ook al eens twee weken in het ziekenhuis met klachten van braken en misselijkheid. Afgelopen paasweekend ging het weer fout.

Wendy legt uit: “Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven. Er moet opnieuw onderzocht worden wat er aan de hand is. Hij is al veel afgevallen.”

Blijkt dat er toch weer een verkeerde diagnose is gesteld. “De artsen dachten dat ze gevonden hadden wat er aan de hand was, maar dat blijkt toch niet het juiste te zijn geweest. Ondanks dat er al heel veel is uitgesloten, moeten er nu opnieuw onderzoeken worden gedaan. Ook kijkt de Nederlandse internist uit het Radboud-ziekenhuis weer met de Spaanse dokters mee.”

Maagzuur

Na uitgebreide onderzoeken en scans kwam vorige maand aan het licht dat Hans last had van maagzuur. Het is nu nog maar de vraag of dit een juiste diagnose was.

Kàzan vertelde destijds over zijn opname: “Laten we hopen dat dit de goede diagnose is. Het heeft lang geduurd, drie weken geen voedsel. Dat is toch ongelofelijk? Maar ik ben er nog én… voorzichtig optimistisch. Laten we hopen dat het goed blijft gaan en dat ik snel naar huis kan. Weer lekker slapen in mijn eigen bed, want vannacht heb ik slecht geslapen. Dat kan ook van de spanning zijn hoor. Want toen ik de diagnose kreeg te horen ging mijn hart natuurlijk van opwinding en vreugde wel iets sneller kloppen.”