Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Danny de Munk steekt walgelijke dingen uit in het bos

Danny de Munk

Danny de Munk ging er altijd prat op dat hij niets te vrezen heeft van de zogenaamde juicekanalen. In Party zei de zanger dat hij een voorbeeldig leven leidt en niets te verbergen heeft tegenover zijn vrouw.

Yvonne Coldeweijer zegt dat ze ronduit uitgelachen werd toen ze het bericht van Danny overnam. Ze is overspoeld met honderden privéberichten over het overspelige gedrag van de zanger. Dat hij niet vies is van de drugs was al geweten en daar maakt hij zelf ook geen geheim van. Maar hij zou zijn vrouw Jenny letterlijk constant bedriegen.

Professionele vreemdganger

De gossip queen kreeg honderden verhalen over het “tot bloedens toe wippen van stagiaires, seks in de coulissen van musicals, zelfs tijdens voorstellingen, nummertjes in de tourbus”, en de lijst van overspelverhalen gaat maar door.

In de musicals waar Danny aan meedeed, deden ook altijd veel kinderen mee. Het gerucht gaat dat hij zo strak als een kanarie tussen de kleintjes stond, wat natuurlijk not done is.

Flikfooien in het bos

Maar één bericht in het bijzonder deed het bloed van Yvonne koken. “Toen ik dit las werd ik een beetje boos op jou, mijn maag draait er van om. Vies, vuil, walgelijk, goor verhaal”, steekt Yvonne van wal. De bron geeft aan dat ze anoniem wil blijven. Het gaat over een dame die werkte achter de schermen van Ciske de Rat. Danny zou zich altijd hebben voorgedaan als de ideale schoonzoon, maar niets bleek minder waar.

Triootje met broer van vrouw Jenny

Danny vroeg haar nummer op via de productie en belde haar op. Hij vroeg haar om na de show met hem mee te gaan. Tot grote verrassing stonden daar Danny en zijn zwager voor de deur, dus de broer van zijn vrouw. Ze namen het meisje mee naar een huisje in het bos in de omgeving van Enschede en hadden seksuele betrekkingen met haar. De bron zegt dat er bij Danny altijd wel drugs aan te pas kwam, en dat er grenzen zijn overschreden. Volgens de dame heeft de zanger ook altijd een dildo bij zich (compensatiedrang, merkt ze fijntjes op).

Bekijk het hele verhaal hieronder.

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending