-

Nieuwste

Net binnen: Danny de Munk steekt walgelijke dingen uit in het bos

Danny de Munk

Danny de Munk ging er altijd prat op dat hij niets te vrezen heeft van de zogenaamde juicekanalen. In Party zei de zanger dat hij een voorbeeldig leven leidt en niets te verbergen heeft tegenover zijn vrouw.

Yvonne Coldeweijer zegt dat ze ronduit uitgelachen werd toen ze het bericht van Danny overnam. Ze is overspoeld met honderden privéberichten over het overspelige gedrag van de zanger. Dat hij niet vies is van de drugs was al geweten en daar maakt hij zelf ook geen geheim van. Maar hij zou zijn vrouw Jenny letterlijk constant bedriegen.

Professionele vreemdganger

De gossip queen kreeg honderden verhalen over het “tot bloedens toe wippen van stagiaires, seks in de coulissen van musicals, zelfs tijdens voorstellingen, nummertjes in de tourbus”, en de lijst van overspelverhalen gaat maar door.

In de musicals waar Danny aan meedeed, deden ook altijd veel kinderen mee. Het gerucht gaat dat hij zo strak als een kanarie tussen de kleintjes stond, wat natuurlijk not done is.

Flikfooien in het bos

Maar één bericht in het bijzonder deed het bloed van Yvonne koken. “Toen ik dit las werd ik een beetje boos op jou, mijn maag draait er van om. Vies, vuil, walgelijk, goor verhaal”, steekt Yvonne van wal. De bron geeft aan dat ze anoniem wil blijven. Het gaat over een dame die werkte achter de schermen van Ciske de Rat. Danny zou zich altijd hebben voorgedaan als de ideale schoonzoon, maar niets bleek minder waar.

Triootje met broer van vrouw Jenny

Danny vroeg haar nummer op via de productie en belde haar op. Hij vroeg haar om na de show met hem mee te gaan. Tot grote verrassing stonden daar Danny en zijn zwager voor de deur, dus de broer van zijn vrouw. Ze namen het meisje mee naar een huisje in het bos in de omgeving van Enschede en hadden seksuele betrekkingen met haar. De bron zegt dat er bij Danny altijd wel drugs aan te pas kwam, en dat er grenzen zijn overschreden. Volgens de dame heeft de zanger ook altijd een dildo bij zich (compensatiedrang, merkt ze fijntjes op).

Bekijk het hele verhaal hieronder.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder