Connect with us

Nieuwste

Maxime Meiland en Leroy trouwen op deze geheime locatie

Maxime en Leroy

Deze zomer stappen Maxime Meiland en Leroy Molkenboer in het huwelijksbootje. Meteen nadat het nieuws over de verloving bekend raakte, speculeerden mensen over de trouwlocatie. Hoewel het stelletje een simpele plechtigheid wil, kiezen ze voor een van de meest romantische plekjes in Nederland.

Maxima wachtte ongeduldig op een huwelijksaanzoek en kan uiteraard niet wachten tot het zo ver is. Onlangs verklapte de blondine dat ze een simpele bruiloft verkiest. “,Ik denk dat ik het klein wil houden. Ik heb niet heel veel familie en een beperkte vriendengroep, maar klein trouwen heeft sowieso mijn voorkeur.”

Zo romantisch

Maxime onthulde ook al iets over de locatie. “Papa zei: ‘Waarom doen jullie het niet in het buitenland?’ Maar dat vind ik allemaal zo’n gedoe. Dan denk ik: nee joh! Ik zou gewoon ergens hier in de buurt willen trouwen in een leuk kasteeltje.”

Een bron denkt te weten over welke plaats ze het heeft. “Ze gaan hoogstwaarschijnlijk trouwen in Santpoort-Noord, bij Landgoed Duin & Kruidberg. Een prachtige authentieke locatie, romantischer kan haast niet. Je kunt er heel mooi buiten in de tuin trouwen.”

Reeds verkend

Ingewijden weten zelfs dat Maxime en Leroy er samen met Martien en Erica alvast een kijkje gingen nemen. Het is echter geen verrassing dat het koppel voor deze locatie koos. Ze houden immers van een klassieke stijl.