Connect with us

Nieuwste

Maxime Meiland en Leroy trouwen op deze geheime locatie

Maxime en Leroy

Deze zomer stappen Maxime Meiland en Leroy Molkenboer in het huwelijksbootje. Meteen nadat het nieuws over de verloving bekend raakte, speculeerden mensen over de trouwlocatie. Hoewel het stelletje een simpele plechtigheid wil, kiezen ze voor een van de meest romantische plekjes in Nederland.

Maxima wachtte ongeduldig op een huwelijksaanzoek en kan uiteraard niet wachten tot het zo ver is. Onlangs verklapte de blondine dat ze een simpele bruiloft verkiest. “,Ik denk dat ik het klein wil houden. Ik heb niet heel veel familie en een beperkte vriendengroep, maar klein trouwen heeft sowieso mijn voorkeur.”

Zo romantisch

Maxime onthulde ook al iets over de locatie. “Papa zei: ‘Waarom doen jullie het niet in het buitenland?’ Maar dat vind ik allemaal zo’n gedoe. Dan denk ik: nee joh! Ik zou gewoon ergens hier in de buurt willen trouwen in een leuk kasteeltje.”

Een bron denkt te weten over welke plaats ze het heeft. “Ze gaan hoogstwaarschijnlijk trouwen in Santpoort-Noord, bij Landgoed Duin & Kruidberg. Een prachtige authentieke locatie, romantischer kan haast niet. Je kunt er heel mooi buiten in de tuin trouwen.”

Reeds verkend

Ingewijden weten zelfs dat Maxime en Leroy er samen met Martien en Erica alvast een kijkje gingen nemen. Het is echter geen verrassing dat het koppel voor deze locatie koos. Ze houden immers van een klassieke stijl.

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending