Connect with us

Nieuwste

Christina Applegate loopt na MS-diagnose laatste keer over rode loper

Er waren heel wat prijzen om uit te delen op de SAG-awards. Maar een van de grootste winnaars was ongetwijfeld Christina Applegate (51). Zij flaneerde voor de allerlaatste keer op de rode loper. Omdat ze met MS kampt, zal ze daar hierna niet meer toe in staat zijn. De actrice liet dan ook een diepe indruk achter.

Op haar wandelstok stond een niet mis te verstane boodschap: ‘F*ck you, MS’. Ze werd begeleid door haar dochter Sadie Grace LeNoble (12). Christina gaf toe: “Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat ik over een rode loper wandel.”

De spierziekte is vergevorderd en eigenlijk voelt ze zich niet meer in staat om dergelijke evenementen bij te wonen. “Dit zal het laatste jaar zijn dat ik nog sterk genoeg ben.”

Applegate sprak de verzamelde pers toe: “Dit is dus een belangrijk awardseizoen voor mij. Want het is mijn laatste. Toch het laatste waar ik aanwezig zal zijn als acteur.”