Connect with us

Nieuwste

Kettingrookster Rachel Hazes in ziekenhuis op longafdeling

Rachel Hazes

Rachel Hazes is nog maar eens op televisie. Voor het programma BN’ers in het Ziekenhuis loopt ze stage op de longafdeling. De kijkers waren niet meteen overtuigd, want het programma viel nog net binnen de top 25.

In de eerste aflevering kreeg Rachel te horen op welke afdeling ze stage moest doen: namelijk op de longafdeling en de afdeling oncologie. Kettingrookster Rachel Hazes gaat dus longpatiënten helpen. “Ik denk dat de longafdeling pittig voor je wordt, want ik denk dat je gaat stoppen met roken hierna”, merkt Natasja fijntjes op.

En wat vinden de andere BN’ers van de zwarte weduwe? Caroline zegt: “Rachel Hazes, ja… Ik dacht: wat is ze klein. Dat bedoel ik niet verkeerd hoor, maar ze is een heel teer poppetje. Als je haar zo ziet in de bladen of op televisie, dan denk je: een harde vrouw. Maar dat is helemaal niet zo.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)