-

Nieuwste

Groot drama voor Rachel Hazes: ‘Met klotegevoel naar bed’

Rachel Hazes

Vannacht is Rachel Hazes met een verdrietig gevoel gaan slapen. Gisteren zou haar moeder 75 kaarsjes uitblazen. De zwarte weduwe mist haar moeder enorm. Bij een oude foto schreef ze: “Lieve Mama, vandaag ben je jarig en met een klotegevoel ga ik dadelijk naar mijn bed.”

Rachels overleden moeder heet Friedel van Galen. Ze overleed in 2019 aan de gevolgen van kanker. “Had je zo graag willen bellen of een kus komen geven. Mam, je hebt geen idee hoe erg ik jou iedere dag mis”, klinkt het.

Dapper

De weduwe van André Hazes senior vervolgt: “Nu word ik zelf ook wat ouder en ook al klinkt het cliché, maar schat hoe goed was jouw gevoel altijd bij bepaalde mensen en hoe snel prikte jij door alles heen. Je was klein maar dapper en stond altijd achter jouw mening.”

Rachel sluit af met enkele ontroerende woorden. “Zo blij dat ik jouw kleine meissie ben en dat ik gelukkig veel van jouw inzichten goed heb onthouden. Nou vriendin, let boven goed op elkaar en geef ze allemaal een dikke kus van mij.❤️❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder