Connect with us

Nieuwste

Groot drama voor Rachel Hazes: ‘Met klotegevoel naar bed’

Rachel Hazes

Vannacht is Rachel Hazes met een verdrietig gevoel gaan slapen. Gisteren zou haar moeder 75 kaarsjes uitblazen. De zwarte weduwe mist haar moeder enorm. Bij een oude foto schreef ze: “Lieve Mama, vandaag ben je jarig en met een klotegevoel ga ik dadelijk naar mijn bed.”

Rachels overleden moeder heet Friedel van Galen. Ze overleed in 2019 aan de gevolgen van kanker. “Had je zo graag willen bellen of een kus komen geven. Mam, je hebt geen idee hoe erg ik jou iedere dag mis”, klinkt het.

Dapper

De weduwe van André Hazes senior vervolgt: “Nu word ik zelf ook wat ouder en ook al klinkt het cliché, maar schat hoe goed was jouw gevoel altijd bij bepaalde mensen en hoe snel prikte jij door alles heen. Je was klein maar dapper en stond altijd achter jouw mening.”

Rachel sluit af met enkele ontroerende woorden. “Zo blij dat ik jouw kleine meissie ben en dat ik gelukkig veel van jouw inzichten goed heb onthouden. Nou vriendin, let boven goed op elkaar en geef ze allemaal een dikke kus van mij.❤️❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)