Connect with us

Nieuwste

Gordon staat voor loodzware uitdaging: ‘Pfff, wat een strijd’

Gordon

Gordon onderneemt een nieuwe poging om gewicht te verliezen. Tot nu toe lukt hem dat heel aardig. De zanger geeft niet mee of het komt door de vlinders in zijn buik, het hete weer in Dubai of simpelweg doorzettingsvermogen. Gordon is ondertussen wel al vijf kilo lichter.

De grijze vos deelt op de social media dat hij het voortreffelijk stelt. Hij schrijft bij een selfie: “De eerste vijf kilo zijn eraf. Pfff, wat een strijd.” Maar de presentator is er nog lang niet. Hij streeft ernaar om vijftien kilo af te vallen. Die uitdaging gaat hij echter met de glimlach aan.

Misschien wil Gordon wel absoluut afvallen omdat hij weer aan het daten is. De zanger laat aan Farja Farvardin weten dat hij totaal niet eenzaam is sinds hij naar Dubai verhuisde. Verder postte hij een mysterieus bericht waarin hij zijn fans duidelijk probeert te maken dat er mogelijk een nieuwe liefde in zijn leven is.

Gordon