-

Nieuwste

Gordon staat voor loodzware uitdaging: ‘Pfff, wat een strijd’

Gordon

Gordon onderneemt een nieuwe poging om gewicht te verliezen. Tot nu toe lukt hem dat heel aardig. De zanger geeft niet mee of het komt door de vlinders in zijn buik, het hete weer in Dubai of simpelweg doorzettingsvermogen. Gordon is ondertussen wel al vijf kilo lichter.

De grijze vos deelt op de social media dat hij het voortreffelijk stelt. Hij schrijft bij een selfie: “De eerste vijf kilo zijn eraf. Pfff, wat een strijd.” Maar de presentator is er nog lang niet. Hij streeft ernaar om vijftien kilo af te vallen. Die uitdaging gaat hij echter met de glimlach aan.

Misschien wil Gordon wel absoluut afvallen omdat hij weer aan het daten is. De zanger laat aan Farja Farvardin weten dat hij totaal niet eenzaam is sinds hij naar Dubai verhuisde. Verder postte hij een mysterieus bericht waarin hij zijn fans duidelijk probeert te maken dat er mogelijk een nieuwe liefde in zijn leven is.

Gordon

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder