Connect with us

Nieuwste

Droevig nieuws: Zanger Jan Rot op 64-jarige leeftijd overleden

Jan Rot

Vrijdagochtend is Jan Rot op 64-jarige leeftijd overleden. Het droevige nieuws is bekendgemaakt op zijn Facebookpagina. De schrijver, zanger en componist had uitgezaaide darmkanker.

Het bericht leest: “Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij heeft gekozen voor een stille crematie, zonder uitvaart.”

In augustus 2021 maakte Rot bekend dat hij uitgezaaide kanker had. Eerder deze maand liet de zanger dan verstaan dat hij nog maar enkele weken te leven had. Daarom moest hij al zijn geplande optredens annuleren.

Rot liet toen via Facebook weten: “Ik hoop er met mijn gezin nog een bijzondere tijd van te maken en dank iedereen voor alle warmte, steun en applaus de afgelopen decennia. Ik ben nog niet weg hier, maar zeg het alvast: Het was een prachtig leven.”