-

Nieuwste

Dennis Schouten ondergedoken na bedreiging Charly Luske

Charly Luske

Dennis Schouten dook onder nadat hij onrechtstreekse dreigementen kreeg van Charly Luske. Collega Jan Roos van Roddelpraat bevestigde het nieuws na een bericht van juicekanaal Life of Yvonne.

Roos onthult: “Dennis is door mensen uit de omgeving van Charly Luske op de hoogte gesteld dat het onveilig zou zijn om zich nu in het openbaar te begeven.” Eerder onthulde Roddelpraat dat Luske en zijn vrouw Tanja Jess relatieproblemen hebben. Donderdagavond bevestigde Jess het nieuws ook via haar social media.

Luske woedend

Luske was niet blij met het bericht van Roddelpraat. Roos legt uit: “Charly en Dennis kennen elkaar persoonlijk, dus het ligt gevoelig.” De presentator zegt dat Dennis wellicht geen aangifte doet. “Wie uitdeelt moet ook kunnen incasseren. Maar ik kan niet voor Dennis spreken natuurlijk.”

Relatieproblemen

Roos zegt dat hij alleszins niet van plan is om onder te duiken. Het management van Luske wil niet reageren op de geruchten. Nadat Luske pikante berichten had gestuurd naar een andere vrouw verkeert de relatie met Tanja Jess in een diepe crisis.

21 jaar samen

Jess vond het nodig om toch te reageren op de geruchten. Ze schreef: “Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan. (…) Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues.”

Jess beklemtoont dat ze samen voor hun relatie blijven vechten. “Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder