Connect with us

Nieuwste

Dennis Schouten ondergedoken na bedreiging Charly Luske

Charly Luske

Dennis Schouten dook onder nadat hij onrechtstreekse dreigementen kreeg van Charly Luske. Collega Jan Roos van Roddelpraat bevestigde het nieuws na een bericht van juicekanaal Life of Yvonne.

Roos onthult: “Dennis is door mensen uit de omgeving van Charly Luske op de hoogte gesteld dat het onveilig zou zijn om zich nu in het openbaar te begeven.” Eerder onthulde Roddelpraat dat Luske en zijn vrouw Tanja Jess relatieproblemen hebben. Donderdagavond bevestigde Jess het nieuws ook via haar social media.

Luske woedend

Luske was niet blij met het bericht van Roddelpraat. Roos legt uit: “Charly en Dennis kennen elkaar persoonlijk, dus het ligt gevoelig.” De presentator zegt dat Dennis wellicht geen aangifte doet. “Wie uitdeelt moet ook kunnen incasseren. Maar ik kan niet voor Dennis spreken natuurlijk.”

Relatieproblemen

Roos zegt dat hij alleszins niet van plan is om onder te duiken. Het management van Luske wil niet reageren op de geruchten. Nadat Luske pikante berichten had gestuurd naar een andere vrouw verkeert de relatie met Tanja Jess in een diepe crisis.

21 jaar samen

Jess vond het nodig om toch te reageren op de geruchten. Ze schreef: “Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan. (…) Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues.”

Jess beklemtoont dat ze samen voor hun relatie blijven vechten. “Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)