-

Nieuwste

De 23-jarige Sarah is verliefd op vliegtuig: ‘We doen het 4 tot 5 keer per week’

Sarah Rodo is afkomstig uit Dortmund en is 23 jaar. Ze heeft een bijzondere relatie. Niet met een mens, maar een vliegtuig. Naar eigen zeggen is ze stapelverliefd.

Ze laat weten heeft dat ze vlinders in de buik heeft voor verschillende vliegtuigen. Sarah gaat verschillende keren per jaar op een soort minivakantie om tijd te kunnen spenderen met haar meerdere liefdes.

In een openhartig interview vertelt ze honderduit over haar bijzondere relatie. Op een eerste date ervaarde ze veel turbulentie. Toen ze voor het eerst met een grote Boeing 737 reisde, besefte ze dat dat de liefde van haar leven was.

De Duitse ontmoette na die eerste keer nog talrijke vliegtuigen. Maar de Boeing, die ze liefkozend Dickie noemt, is haar favoriet.

Bij haar liefdes wordt ze altijd heel erg opgewonden. Ondertussen gaf ze ruim 4.000 euro uit aan modelvliegtuigen. Daarover zegt ze: “Momenteel heb ik drie grote exemplaren, maar ook een kleintje.”

“In totaal zijn het er bijna zestig. De meeste kocht ik bij vliegtuigmaatschappijen, maar sommigen liet ik speciaal maken.”

De Duitse vrouw steekt niet onder stoelen of banken dat ze echt romantische gevoelens heeft voor de objecten. Daarmee is ze eigenlijk een objectofiel. “Ik ben er enorm trots op, het is echt bijzonder”, vertelt Sarah.

Jammer genoeg, en om begrijpelijke redenen, kan ze niet zomaar een echte Boeing achter haar studentenhuis parkeren. Daarom is de tijd die ze heeft met haar Dickie heel beperkt.

“Ik word er droevig van dat Dickie en ik niet zoveel tijd samen kunnen spenderen. Ik word onpasselijk als ik andere passagiers in Dickie zie instappen.”

Om toch bij de liefde van haar leven te kunnen zijn, boekt ze vele kleine reisjes. “Vorig jaar boekte ik wel 30 vluchten. Die worden dan altijd gecombineerd met een korte vakantie.”

“En als ik met hem vlieg, dan zijn we toch een beetje samen op reis. Ik ging met mijn vriendje al naar Kopenhagen, Stockholm, Wenen, Parijs en Boedapest.”

“Ik ga ook vaak naar Katowice in Polen. Dat doe ik omdat ik dat als dagtrip kan doen. ’s Ochtends vlieg ik erheen en ’s avonds kan ik Dickie dan weer in de armen vallen.”

Wanneer ze haar liefde niet kan zien, is het gemis natuurlijk groot. Gelukkig heeft ze daar een oplossing voor gevonden. “Om hem niet te hard te moeten missen, slaap ik iedere avond met mijn modelvliegtuigen.”

“Ik heb een modelvliegtuig dat erg veel op Dickie lijkt, alleen zijn zijn vleugels meer gedetailleerd. Zijn naam is Charlie”, aldus Sarah. “We doen het wel vier tot vijf keer per week.”

Iedereen vraagt zich natuurlijk af hoe dat precies in zijn werk gaat: intiem zijn met een voorwerp? “Ik word vooral opgewonden van de cockpit en de vleugels.”

Haar grootste droom is om met haar vriend te kunnen trouwen. “Ik ben al volop bezig met het organiseren van de bruiloft.”

“Maar ik wil ervoor niet verhuizen. Ondertussen heb ik genoeg aan mijn modelvliegtuigen en blijf ik reisjes maken om Dickie te kunnen zien.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder