Connect with us

Nieuwste

Danny de Munk al jarenlang zo strak als een kanarie van de drugs

Danny de Munk

Vorige week kwamen er heftige beschuldigingen aan het adres van Danny de Munk. Hij bedriegt zijn vrouw al enige tijd en zit regelmatig aan de drugs. Het is echter niet de eerste keer dat hij van druggebruik wordt beschuldigd. Op festivals is hij meerdere keren gezien onder invloed.

Danny de Munk vertelde vorige week dat hij geen geheimen had en niet bang was voor de zogenaamde juice kanalen. Dat had de zanger beter niet gezegd, want de roddels stroomden bij sloten binnen. Yvonne Coldeweijer kreeg honderden berichtjes. “Danny zou heel vaak tijdens de shows van Ciske de Rat zo strak als een kanarie tussen de kinderen hebben gestaan.”

Zag er niet uit

In 2005 is de zanger al geregeld onder invloed gespot. Het is dus niet de eerste keer dat Danny in opspraak komt met drugs. “Ik heb een paar jaar terug op Sensation Black Danny de Munk gezien, en die ging zo hard als een trein”, meldt iemand op Partyflock. “Die stond dit jaar ook op Black”, laat een andere persoon weten. “En man wat zag die gozer eruit. Hij had echt zo’n drugs centenbak-gezicht (dat je onderkaak je bovenkaak in wil halen.”

Danny bekent

Later gaf Danny inderdaad toe dat hij weleens van een hard feestje houdt. “Ik ben een keer gevraagd, dat is al lang geleden, door een buurman waar ik goed bevriend mee was. Hij zei tegen me: ga nou eens een keer mee naar Sensation Black”, legde Danny uit op Radio 538. “Ik heb de avond van mijn leven gehad! Vanaf dat moment ben ik die muziek ook echt gaan waarderen.”

Het is geen geheim dat er op zo’n feestje ook weleens drugs wordt gebruikt. Of hij daar dan altijd nuchter stond te feesten? “Nee ik ben heel eerlijk, ik sta daar ook gewoon aan het water.”