-

Nieuwste

Danny de Munk al jarenlang zo strak als een kanarie van de drugs

Danny de Munk

Vorige week kwamen er heftige beschuldigingen aan het adres van Danny de Munk. Hij bedriegt zijn vrouw al enige tijd en zit regelmatig aan de drugs. Het is echter niet de eerste keer dat hij van druggebruik wordt beschuldigd. Op festivals is hij meerdere keren gezien onder invloed.

Danny de Munk vertelde vorige week dat hij geen geheimen had en niet bang was voor de zogenaamde juice kanalen. Dat had de zanger beter niet gezegd, want de roddels stroomden bij sloten binnen. Yvonne Coldeweijer kreeg honderden berichtjes. “Danny zou heel vaak tijdens de shows van Ciske de Rat zo strak als een kanarie tussen de kinderen hebben gestaan.”

Zag er niet uit

In 2005 is de zanger al geregeld onder invloed gespot. Het is dus niet de eerste keer dat Danny in opspraak komt met drugs. “Ik heb een paar jaar terug op Sensation Black Danny de Munk gezien, en die ging zo hard als een trein”, meldt iemand op Partyflock. “Die stond dit jaar ook op Black”, laat een andere persoon weten. “En man wat zag die gozer eruit. Hij had echt zo’n drugs centenbak-gezicht (dat je onderkaak je bovenkaak in wil halen.”

Danny bekent

Later gaf Danny inderdaad toe dat hij weleens van een hard feestje houdt. “Ik ben een keer gevraagd, dat is al lang geleden, door een buurman waar ik goed bevriend mee was. Hij zei tegen me: ga nou eens een keer mee naar Sensation Black”, legde Danny uit op Radio 538. “Ik heb de avond van mijn leven gehad! Vanaf dat moment ben ik die muziek ook echt gaan waarderen.”

Het is geen geheim dat er op zo’n feestje ook weleens drugs wordt gebruikt. Of hij daar dan altijd nuchter stond te feesten? “Nee ik ben heel eerlijk, ik sta daar ook gewoon aan het water.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder