Connect with us

Nieuwste

Bizarre filmpjes tonen dat Rogier Smit compleet van het padje af is

Rogier Smit

Rogier Smit is enkele weken buiten strijd met een gebroken knie. De gevallen BN’er lijkt zich heel eenzaam te voelen, nu de relatie met Marco alweer voorbij is. In een bizarre reeks video’s op TikTok uit hij zijn frustratie.

Rogier verveelt zich zo stierlijk dat hij besloot een TikTok-account aan te maken. Gisteren was hij al druk bezig en deelde gelijk een rare reeks filmpjes die vragen doen rijzen over zijn mentale toestand.

Van de bank glijden

Rogier steekt van wal: “Ik glijd bijna van die bank af. Kijk mensen, ik heb natuurlijk geen vriend op het ogenblik.”

De man gaat blijkbaar kapot van eenzaamheid na de mislukte relatie met Marco. Rogier noemt zijn ex zelfs een golddigger. Daar waar hij eerder nog zei helemaal klaar te zijn met de liefde, heeft hij toch behoefte aan gezelschap.

Denk 20 uur aan s*ks

Rogier moet de komende weken revalideren van een gebroken knie en draagt een brace. Dat maakt het niet gemakkelijk om een man te vinden, en de drang is nog zo groot. “Ik weet gewoon niet wat het is. Ik denk gewoon 20 uur per dag aan s*ks. 20 uur! En 4 uur neem ik rust.” Mensen reageren verbijsterd en roepen op om zijn telefoon af te pakken.