-

Nieuwste

Bizarre filmpjes tonen dat Rogier Smit compleet van het padje af is

Rogier Smit

Rogier Smit is enkele weken buiten strijd met een gebroken knie. De gevallen BN’er lijkt zich heel eenzaam te voelen, nu de relatie met Marco alweer voorbij is. In een bizarre reeks video’s op TikTok uit hij zijn frustratie.

Rogier verveelt zich zo stierlijk dat hij besloot een TikTok-account aan te maken. Gisteren was hij al druk bezig en deelde gelijk een rare reeks filmpjes die vragen doen rijzen over zijn mentale toestand.

Van de bank glijden

Rogier steekt van wal: “Ik glijd bijna van die bank af. Kijk mensen, ik heb natuurlijk geen vriend op het ogenblik.”

De man gaat blijkbaar kapot van eenzaamheid na de mislukte relatie met Marco. Rogier noemt zijn ex zelfs een golddigger. Daar waar hij eerder nog zei helemaal klaar te zijn met de liefde, heeft hij toch behoefte aan gezelschap.

Denk 20 uur aan s*ks

Rogier moet de komende weken revalideren van een gebroken knie en draagt een brace. Dat maakt het niet gemakkelijk om een man te vinden, en de drang is nog zo groot. “Ik weet gewoon niet wat het is. Ik denk gewoon 20 uur per dag aan s*ks. 20 uur! En 4 uur neem ik rust.” Mensen reageren verbijsterd en roepen op om zijn telefoon af te pakken.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder