Connect with us

Nieuwste

Bizarre beelden: Lijk doodgeschoten rapper Goonew opgezet op begrafenis

Goonew

Iedere cultuur heeft zo zijn eigen gewoontes om hun overledenen te begraven en te eren. Een laatste afscheid moet altijd zo eervol mogelijk zijn. Maar de uitvaart van de Amerikaanse rapper Goonew valt eerder in de categorie onsmakelijk.

Voor de begrafenis van de doodgeschoten rapper Goonew ging eerst een uitnodiging rond op Twitter. Nu is de uitvaart wereldwijd nieuws, en om alle foute redenen.

Doodgeschoten

Rapper Goonew werd eind maart op 24-jarige leeftijd doodgeschoten. Voor zijn overleden werkte hij samen met grote namen als A$AP Ant EN Lil Yachty. Zijn familie en fans zijn in diepe rouw. Zijn moeder reageerde op televisie dat het altijd zijn grote droom was om hen uit de achterstandswijk te halen.

Opgezet

De organisatoren van de begrafenis hadden er niet beter op gevonden om het gebalsemde lichaam van de rapper rechtop tentoon te stellen. Het lichaam had een zonnebril op en een Amiri-trui aan. Het zag er allemaal een beetje uit als een etalagepop. Veel aanwezigen hadden ook niet door dat het echt zijn lichaam was.

(Bekijk de video onderaan dit artikel)

Club niet op de hoogte

Het opgezette lichaam zorgde voor gemengde reacties in het publiek. Sommige staan met open mond naar de rapper te kijken, terwijl anderen uitbundig rond hem staan te dansen. De club waar de uitvaart plaatsvond, Bliss Nightclub, beweert niet op de hoogte geweest te zijn van het feit dat het opgezette lijk echt was. Zij bieden hun verontschuldigingen aan aan iedereen die hierdoor beledigd is.