-

Nieuwste

Bizarre beelden: Lijk doodgeschoten rapper Goonew opgezet op begrafenis

Goonew

Iedere cultuur heeft zo zijn eigen gewoontes om hun overledenen te begraven en te eren. Een laatste afscheid moet altijd zo eervol mogelijk zijn. Maar de uitvaart van de Amerikaanse rapper Goonew valt eerder in de categorie onsmakelijk.

Voor de begrafenis van de doodgeschoten rapper Goonew ging eerst een uitnodiging rond op Twitter. Nu is de uitvaart wereldwijd nieuws, en om alle foute redenen.

Doodgeschoten

Rapper Goonew werd eind maart op 24-jarige leeftijd doodgeschoten. Voor zijn overleden werkte hij samen met grote namen als A$AP Ant EN Lil Yachty. Zijn familie en fans zijn in diepe rouw. Zijn moeder reageerde op televisie dat het altijd zijn grote droom was om hen uit de achterstandswijk te halen.

Opgezet

De organisatoren van de begrafenis hadden er niet beter op gevonden om het gebalsemde lichaam van de rapper rechtop tentoon te stellen. Het lichaam had een zonnebril op en een Amiri-trui aan. Het zag er allemaal een beetje uit als een etalagepop. Veel aanwezigen hadden ook niet door dat het echt zijn lichaam was.

(Bekijk de video onderaan dit artikel)

Club niet op de hoogte

Het opgezette lichaam zorgde voor gemengde reacties in het publiek. Sommige staan met open mond naar de rapper te kijken, terwijl anderen uitbundig rond hem staan te dansen. De club waar de uitvaart plaatsvond, Bliss Nightclub, beweert niet op de hoogte geweest te zijn van het feit dat het opgezette lijk echt was. Zij bieden hun verontschuldigingen aan aan iedereen die hierdoor beledigd is.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder