-

Economie

Breaking: ‘Vladimir Poetin gereanimeerd na hartstilstand’

De gezondheid van de Russische premier Vladimir Poetin heeft al sinds februari 2022, toen hij troepen naar Oekraïne stuurde, tot speculatie geleid.

Op de nieuwssite Dailystar is nu een opvallend bericht verschenen, waarin wordt beweerd dat Poetin naar verluidt een hartst!lstand heeft gehad, die gisteravond zou hebben plaatsgevonden.

Dit bericht is gebaseerd op een Telegramkanaal genaamd ‘Generaal SVR’, dat regelmatig berichten plaatst over de gezondheid van Poetin en zijn vermeende gezondheidsproblemen.

Het kanaal beweerde eerder al dat Poetins openbare optredens eigenlijk worden uitgevoerd door een dubbelganger.

Het Telegramkanaal beweert nu dat het leven van Vladimir Poetin in gevaar is en dat artsen hem hebben moeten rean!meren.

Hij zou vervolgens zijn overgebracht naar de intensive care-afdeling van zijn officiële residentie.

Volgens het kanaal hoorden beveiligingsbeambten geluiden uit de slaapkamer van de president en vonden ze hem op de grond naast het bed, omringd door omgevallen tafelgerei.

Poetin zou kronkelend hebben gelegen en met zijn ogen hebben gerold.

Het kanaal beweert verder dat Poetins toestand sindsdien is gestabiliseerd en dat hij is overgebracht naar een speciaal uitgeruste kamer.

Hoewel het kanaal regelmatig beweringen doet over de gezondheid van Poetin, heeft het nooit enig bewijs geleverd om deze beweringen te ondersteunen.

Of het bericht waar is, blijft onduidelijk, maar het feit dat het op een grote nieuwssite als DailyStar verschijnt, is opmerkelijk. Dit nieuws zal ongetwijfeld leiden tot verdere speculatie.

Het bericht over de vermeende hartstilstand van Vladimir Poetin heeft wereldwijd de aandacht getrokken en heeft tot verschillende reacties geleid.

De Russische overheid en het Kremlin hebben tot op heden geen officiële verklaring afgegeven over de gezondheidstoestand van de president.

De speculaties en geruchten rondom Poetins gezondheid zijn al langer aan de gang. Er zijn in het verleden meerdere meldingen geweest van mogelijke gezondheidsproblemen, maar deze werden doorgaans snel ontkend door de Russische autoriteiten.

Deze recente ontwikkeling zal ongetwijfeld de gemoederen verder verhitten, vooral gezien de geopolitieke spanningen in de regio, met name in Oekraïne.

De situatie zal nauwlettend worden gevolgd door zowel binnenlandse als internationale media en politieke analisten.

Het is belangrijk op te merken dat de berichtgeving gebaseerd is op een anonieme bron op een Telegramkanaal en dat er geen onafhankelijke bevestiging van de gebeurtenissen is.

Daarom moet voorzichtigheid worden betracht bij het interpreteren van deze informatie totdat er officiële bevestiging is van de Russische autoriteiten. De gezondheid van Vladimir Poetin zal ongetwijfeld een onderwerp blijven van internationale belangstelling en speculatie.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder