-

Nieuwste

Beelden: Glennis Grace stelt haar nieuwe vriendje voor

Glennis Grace

Onlangs vertoefde Glennis Grace nog op het tropische Curaçao. Daar was de zangeres echter niet alleen. Ook haar nieuwe vriend Dion was naar verluidt van de partij. Ondertussen is ze voor haar nieuwe clubtour terug in Nederland. Nu maakt ze ook haar nieuwe relatie officieel bekend met een romantisch kiekje.

Onder de foto van hun tweetjes schrijft ze: “Finally you are here ❤️❣️⭕️” Daarmee lijkt ze de relatie officieel te bevestigen.

De fans zijn heel blij voor hun idool. Iemand laat weten: “Nu heerlijk je balans in je leven zoeken met deze mooierd.” Een andere fan verwijst nog eens naar het geweldsincident in de Jumbo. “En nu door met je leven, iedereen doet wel iets doms, zelfs ik, dus nobody is perfect.”

Sorry

Eerder deze maand bood Glennis haar excuses aan voor haar gewelddadige gedrag in de Jumbo. Daar heeft ze ontzettend veel spijt van. “De medewerkers van Jumbo, de mensen met wie ik werk en iedereen eromheen die hier betrokken bij is geraakt: het spijt me.” De zangeres geeft aan dat ze leerde van haar fouten. “En blijf de komende tijd aan mezelf werken als mens en moeder.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder