Connect with us

Nieuwste

Beelden: Glennis Grace stelt haar nieuwe vriendje voor

Glennis Grace

Onlangs vertoefde Glennis Grace nog op het tropische Curaçao. Daar was de zangeres echter niet alleen. Ook haar nieuwe vriend Dion was naar verluidt van de partij. Ondertussen is ze voor haar nieuwe clubtour terug in Nederland. Nu maakt ze ook haar nieuwe relatie officieel bekend met een romantisch kiekje.

Onder de foto van hun tweetjes schrijft ze: “Finally you are here ❤️❣️⭕️” Daarmee lijkt ze de relatie officieel te bevestigen.

De fans zijn heel blij voor hun idool. Iemand laat weten: “Nu heerlijk je balans in je leven zoeken met deze mooierd.” Een andere fan verwijst nog eens naar het geweldsincident in de Jumbo. “En nu door met je leven, iedereen doet wel iets doms, zelfs ik, dus nobody is perfect.”

Sorry

Eerder deze maand bood Glennis haar excuses aan voor haar gewelddadige gedrag in de Jumbo. Daar heeft ze ontzettend veel spijt van. “De medewerkers van Jumbo, de mensen met wie ik werk en iedereen eromheen die hier betrokken bij is geraakt: het spijt me.” De zangeres geeft aan dat ze leerde van haar fouten. “En blijf de komende tijd aan mezelf werken als mens en moeder.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace)