-

Nieuwste

Beelden: Fans betrappen Douwe Bob terwijl hij coke snuift

Douwe Bob

Gisteren besloot Douwe Bob om live te gaan op Instagram, maar was duidelijk vergeten op te ruimen. Fans dachten te zien dat er cocaïne op tafel lag. Toen een volger hem erop wees, draaide de zanger snel de camera weg.

Douwe Bob had gisteren een feestje bij hem thuis. De zanger besloot het gezellige moment te delen met zijn fans.

Witte poeder

De fans hadden echter enkel oog voor het witte poeder op zijn tafel. “Is dat nou coke rechts?”, vraagt een volger. Als Douwe de reactie leest, draait hij snel de camera weg.

Een fan reageerde naar Yvonne Coldeweijer toe: “100%. Een vriendin en ik wilden tijdens een avond waar hij optrad met hem op de foto. Schreeuwde hij: ‘Heb je ook coke?’”

Wilde jongen

Het is niet duidelijk of er daadwerkelijk drugs lag op de eettafel van Douwe. Wel heeft de zanger een wild imago. Naar aanleiding van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2016 beweerde Douwe dat hij een stuk rustiger is geworden. “De orgies en de cocaïne in kleedkamers zijn ingeruild voor spinaziesap, water en een masseuse. Een orgie is misschien net wat leuker dan een mausseuse, dat geef ik toe, maar het is beter om het rustiger aan te doen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder