Connect with us

Nieuwste

Beelden: Fans betrappen Douwe Bob terwijl hij coke snuift

Douwe Bob

Gisteren besloot Douwe Bob om live te gaan op Instagram, maar was duidelijk vergeten op te ruimen. Fans dachten te zien dat er cocaïne op tafel lag. Toen een volger hem erop wees, draaide de zanger snel de camera weg.

Douwe Bob had gisteren een feestje bij hem thuis. De zanger besloot het gezellige moment te delen met zijn fans.

Witte poeder

De fans hadden echter enkel oog voor het witte poeder op zijn tafel. “Is dat nou coke rechts?”, vraagt een volger. Als Douwe de reactie leest, draait hij snel de camera weg.

Een fan reageerde naar Yvonne Coldeweijer toe: “100%. Een vriendin en ik wilden tijdens een avond waar hij optrad met hem op de foto. Schreeuwde hij: ‘Heb je ook coke?’”

Wilde jongen

Het is niet duidelijk of er daadwerkelijk drugs lag op de eettafel van Douwe. Wel heeft de zanger een wild imago. Naar aanleiding van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2016 beweerde Douwe dat hij een stuk rustiger is geworden. “De orgies en de cocaïne in kleedkamers zijn ingeruild voor spinaziesap, water en een masseuse. Een orgie is misschien net wat leuker dan een mausseuse, dat geef ik toe, maar het is beter om het rustiger aan te doen.”