Connect with us

Nieuwste

Beelden: Eloise toont drastische ingrepen aan haar gezicht

Eloise

Eloise van Oranje haalt zwaar uit na nieuwe kritiek op haar uiterlijk. Ze stoort zich eraan dat iedereen tegenwoordig op elkaar moet lijken. “Zo werkt het gewoon niet”, vindt ze.

Vroeger was Eloise heel onzeker over haar uiterlijk, maar dat heeft ze van zich kunnen afzetten. Ze is dan ook niet blij met de opmerkingen over haar voorkomen.

Vollere lippen en andere neus

In een TikTok-video vraagt Eloise zich af: “Blijkbaar heb ik een controversieel gezicht. Of het zijn mijn wenkbrauwen, of mijn neus, of mijn mond. Moet ik dan zo door het leven gaan?” Dan toont de gravin enkele veranderingen in haar gezicht, zoals vollere lippen en een andere neus.

Vol zelfvertrouwen vervolgt ze: “Sorry als niet elke lip, wenkbrauw, neus of whatever het ook is, op elkaar lijkt. Zo werkt het gewoon niet.”

Onzeker

Maar haar zelfvertrouwen was vroeger niet zo sterk. Vorig jaar zei ze in Beau Monde dat ze onzeker was over haar uiterlijk. “Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft.”

In het verleden vond ze vooral haar benen te dik. Begin dit jaar had ze het goede voornemen om 5.000 stappen per dag te doen en af te vallen.