Connect with us

Nieuwste

Bekende rapper roept Taghi-organisatie op om De Jonge en Rutte om te leggen

rapper KAFKA

Dinsdagavond is Peter R. de Vries van dichtbij in het hoofd geschoten toen hij de studio van RTL Boulevard verliet. Rapper Convex K.A.F.K.A. tweette vervolgens de vraag of “Taghi & Co niet beter achter Hugo of Mark aan konden gaan.”

Dat berucht zou Van der Vrugt, zoals de rapper echt heet, zuur opbreken. De politie ging meteen bij hem langs om hem te arresteren.

De rapper had kort na de eerste tweet wel al zijn excuses aangeboden. “Niet netjes. Excuus. Ik hoop dat Peter R. de Vries het overleeft.”

Opgepakt

Enkele uren later gaf K.A.F.K.A. op zijn account mee dat hij in de boeien werd geslagen. “Ik word momenteel opgepakt. Snel meer info.” De vader van de rapper bevestigde dat zijn zoon inderdaad gearresteerd was. Een woordvoerder van de politie verklaarde later dat een 29-jarige man was aangehouden wegens opruiing.

De artiest is inmiddels weer op vrije voeten. Het is niet meteen gevolgen of de zaak nog een strafrechtelijk staartje krijgt.