Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Peter Gillis met spoed opgenomen in ziekenhuis

Peter Gillis

Peter Gillis beleefde de schrik van zijn leven. Gisteren is de Massa is Kassa-ster per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De miljonair bleek een hartslag van amper dertig te hebben. Hij laat weten dat hij zich nog steeds ellendig voelt.

Gisterenmiddag werd Peter plotseling onwel. Zoon Mark belde meteen 112. Dat maakte Peter niet meer bewust mee. “Ze dachten aan een hersenbloeding, tia of beroerte, maar de hersenscan was goed. Het bleek dat mijn suiker te hoog was”, legt hij uit. “Het bleek dat mijn suiker te hoog was. Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed.”

Serieuze waarschuwing

Peter mocht laat op de avond weer naar huis omdat zijn bloedwaarden goed waren. Toch heeft Peter de schrik goed te pakken. “Dit is een wake up call. Ik zal nu toch echt iets aan mijn gewicht moeten doen, dus ik ga weer naar Dick. Ik sta weer met beide benen op de grond. Over enkele maanden herken je me niet meer terug.” Dick is zijn afslankcoach overigens.