Connect with us

Nieuwste

Monique Westenberg neemt zwangerschapsspecialist onder de arm

Monique Westenberg

Monique Westenberg doet een beroep op een Belgische specialist voor een voetreflexbehandeling. Deze vrouw is echter ook gespecialiseerd in zwangerschappen. De grote vraag is of Monique alsnog voor een tweede kindje gaat?

Het is de grote droom van Monique om haar zoontje nog een broertje of zusje te schenken. Toen de relatie met André Hazes nog maar eens op de klippen liep, leek deze droom definitief voorbij. De laatste tijd zit de zanger weer dikwijls bij Monique en de twee lijken dan toch weer samen te komen.

Tweede kindje?

Monique bezocht gisteren een Belgische specialiste. “Carine, zoals mijn vriendin heet is de beste in haar werk. En voor alle dames die fertiliteitsproblemen hebben, wil ik jullie als tip geven eens op haar Instagram of Facebook te kijken. Ze verricht echt wonder! Dit gun ik alle wensmoeders”, laat Monique weten.

Carine meldt op haar website dat voetreflexologie ook helpt bij vrouwen met een verminderde fertiliteit. Dat is wat ook Monique nodig heeft om nog eens zwanger te kunnen worden. Het is bekend dat zij daar problemen mee heeft. Omdat ze moeilijk op de natuurlijke manier zwanger kan worden, volgde ze lange tijd hormoonbehandelingen.

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending