Connect with us

Nieuwste

Monique Westenberg neemt zwangerschapsspecialist onder de arm

Monique Westenberg

Monique Westenberg doet een beroep op een Belgische specialist voor een voetreflexbehandeling. Deze vrouw is echter ook gespecialiseerd in zwangerschappen. De grote vraag is of Monique alsnog voor een tweede kindje gaat?

Het is de grote droom van Monique om haar zoontje nog een broertje of zusje te schenken. Toen de relatie met André Hazes nog maar eens op de klippen liep, leek deze droom definitief voorbij. De laatste tijd zit de zanger weer dikwijls bij Monique en de twee lijken dan toch weer samen te komen.

Tweede kindje?

Monique bezocht gisteren een Belgische specialiste. “Carine, zoals mijn vriendin heet is de beste in haar werk. En voor alle dames die fertiliteitsproblemen hebben, wil ik jullie als tip geven eens op haar Instagram of Facebook te kijken. Ze verricht echt wonder! Dit gun ik alle wensmoeders”, laat Monique weten.

Carine meldt op haar website dat voetreflexologie ook helpt bij vrouwen met een verminderde fertiliteit. Dat is wat ook Monique nodig heeft om nog eens zwanger te kunnen worden. Het is bekend dat zij daar problemen mee heeft. Omdat ze moeilijk op de natuurlijke manier zwanger kan worden, volgde ze lange tijd hormoonbehandelingen.