Connect with us

Nieuwste

Monique Westenberg haalt snoeihard uit naar gemene volger

Monique

Monique Westenberg is razend op een volger die kritiek leverde op Instagram. Ze vindt het nodig om keihard uit te halen en de volger op de vingers te tikken.

Monique is er als de kippen bij om haar fans te tonen dat André Hazes weer gewoon bij haar woont. In haar Stories laat ze steeds een glimp van de zanger zien. Dan weer zijn hand en een andere keer alleen zijn gezicht op de achtergrond. Een volger vindt de blondine dan ook een onstabiele vrouw omdat ze André weer in huis heeft genomen.

Stom

Een volger laat een gemene reactie achter. “Ik ga je niet meer volgen, je bent zo’n onstabiele vrouw dat je weer met Hazes samen woont”, klinkt het hard. De fan vervolgt: “Wie doet dat nou, elke keer gaat hij vreemd en dat vind jij allemaal oké en dan komt hij op hangende pootjes weer terug bij je. Stom dat je er weer intrapt.”

Monique slaat terug

Monique is het daar duidelijk niet mee eens. Ze sneert: “Dus wanneer jij iemand in huis laat woon je meteen samen? Daar zit nog al een verschilletje in. Heb je meegekregen dat we samen een kind hebben?”

Ze voegt er nog aan toe dat ze heel blij is dat papa en zoon meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen. “Samen vrij en onbevangen iets leuks doen zit er in zijn geval in NL niet meer in tegenwoordig. Dus dat mijn zoon lekker veel tijd met zijn papa heeft, door hem in bedje gelegd kan worden en vrij met hem kan spelen en lachen zonder dat ik mijn ego voorop zet is denk ik niet meer dan normaal.”