-

Nieuwste

Monique Westenberg haalt snoeihard uit naar gemene volger

Monique

Monique Westenberg is razend op een volger die kritiek leverde op Instagram. Ze vindt het nodig om keihard uit te halen en de volger op de vingers te tikken.

Monique is er als de kippen bij om haar fans te tonen dat André Hazes weer gewoon bij haar woont. In haar Stories laat ze steeds een glimp van de zanger zien. Dan weer zijn hand en een andere keer alleen zijn gezicht op de achtergrond. Een volger vindt de blondine dan ook een onstabiele vrouw omdat ze André weer in huis heeft genomen.

Stom

Een volger laat een gemene reactie achter. “Ik ga je niet meer volgen, je bent zo’n onstabiele vrouw dat je weer met Hazes samen woont”, klinkt het hard. De fan vervolgt: “Wie doet dat nou, elke keer gaat hij vreemd en dat vind jij allemaal oké en dan komt hij op hangende pootjes weer terug bij je. Stom dat je er weer intrapt.”

Monique slaat terug

Monique is het daar duidelijk niet mee eens. Ze sneert: “Dus wanneer jij iemand in huis laat woon je meteen samen? Daar zit nog al een verschilletje in. Heb je meegekregen dat we samen een kind hebben?”

Ze voegt er nog aan toe dat ze heel blij is dat papa en zoon meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen. “Samen vrij en onbevangen iets leuks doen zit er in zijn geval in NL niet meer in tegenwoordig. Dus dat mijn zoon lekker veel tijd met zijn papa heeft, door hem in bedje gelegd kan worden en vrij met hem kan spelen en lachen zonder dat ik mijn ego voorop zet is denk ik niet meer dan normaal.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder