Connect with us

Nieuwste

Rachel Hazes en bekende actrice zijn verliefd op elkaar

Heel wat BN’ers zijn geen al te grote fan van Rachel Hazes. Meer nog, ze halen de zwarte weduwe vaak door het slijk. Actrice Touriya Haoud kan dit niet snappen. Ze heeft zelfs een speciale band met Rachel. “We waren meteen verliefd op elkaar.”

De laatste tijd wordt Haoud vaak gespot met Rachel. Ze ontmoetten elkaar ongeveer een jaar geleden. De actrice vertelt: “Ik heb Rachel een jaar geleden ontmoet bij haar zaak in Amstelveen. Ik wist eerst niet wie zij was, we raakten gewoon aan de praat toen ik met mijn kinderen bij de theebar stond.”

Er was meteen een klik tussen de twee. “Rachel en ik waren meteen verliefd op elkaar. Ik dacht: wát een lieve vrouw. Recht door zee, geen bullshit, gewoon echt.” Ze konden zo goed met elkaar opschieten dat Rachel meteen het nummer van de actrice vroeg. “En zei: ‘Als je iets nodig hebt, laat het me weten. Ik weet dat je hier alleen bent, je kunt me altijd bellen.’ Later vertelde ze: ‘Ik ben de vrouw van André Hazes senior.”

Touriya wist niet wie Rachel was

Heel Nederland kent Rachel natuurlijk wel, uitgezonderd dan Touriya. Ze legt uit dat ze ook André niet kende. “Nee, dat wist ik niet. Ik ben meer van de Johnny de Mol en Katja Schuurman. Vervolgens vertelde Rachel me over haar zoon, van wie ik natuurlijk ook niet wist wie dat was. Ze heeft ons niet proberen te koppelen, haha. Had gekund natuurlijk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)