Connect with us

Nieuwste

Rachel Hazes en bekende actrice zijn verliefd op elkaar

Heel wat BN’ers zijn geen al te grote fan van Rachel Hazes. Meer nog, ze halen de zwarte weduwe vaak door het slijk. Actrice Touriya Haoud kan dit niet snappen. Ze heeft zelfs een speciale band met Rachel. “We waren meteen verliefd op elkaar.”

De laatste tijd wordt Haoud vaak gespot met Rachel. Ze ontmoetten elkaar ongeveer een jaar geleden. De actrice vertelt: “Ik heb Rachel een jaar geleden ontmoet bij haar zaak in Amstelveen. Ik wist eerst niet wie zij was, we raakten gewoon aan de praat toen ik met mijn kinderen bij de theebar stond.”

Er was meteen een klik tussen de twee. “Rachel en ik waren meteen verliefd op elkaar. Ik dacht: wát een lieve vrouw. Recht door zee, geen bullshit, gewoon echt.” Ze konden zo goed met elkaar opschieten dat Rachel meteen het nummer van de actrice vroeg. “En zei: ‘Als je iets nodig hebt, laat het me weten. Ik weet dat je hier alleen bent, je kunt me altijd bellen.’ Later vertelde ze: ‘Ik ben de vrouw van André Hazes senior.”

Touriya wist niet wie Rachel was

Heel Nederland kent Rachel natuurlijk wel, uitgezonderd dan Touriya. Ze legt uit dat ze ook André niet kende. “Nee, dat wist ik niet. Ik ben meer van de Johnny de Mol en Katja Schuurman. Vervolgens vertelde Rachel me over haar zoon, van wie ik natuurlijk ook niet wist wie dat was. Ze heeft ons niet proberen te koppelen, haha. Had gekund natuurlijk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Lees verder

Nieuwste

Patiënte haalt kamergenote van beademing vanwege irritant geluid beademingstoestel

Een patiënte (72) in een ziekenhuis in de Duitse stad Mannheim schakelde de beademing van haar kamergenote twee keer uit. Dat deed ze omdat het geluid van het toestel haar stoorde. De vrouw is aangehouden op verdenking van poging doodslag.

Het voorval gebeurde vorige maand, maar werd deze week naar buiten gebracht. De verdachte schakelde op een avond het beademingstoestel van haar kamergenote, een 79-jarige dame, tot twee keer toe uit. Het ziekenhuispersoneel had haar na de eerste keer al gewaarschuwd dat de vrouw afhankelijk was van beademing.

Na de tweede keer moest de vrouw worden gereanimeerd. Ondertussen verkeert ze niet meer in levensgevaar. Ze heeft wel nog intensieve zorgen nodig.

Lees verder

Nieuwste

Baas laat medewerkers hele maand december gratis boodschappen doen

Het personeel van drie internetbedrijven in Breda kregen een speciaal kerstcadeau van hun baas Joris Toonders. Alle werknemers mogen de hele maand december gratis boodschappen doen. En er is geen limiet.

In een bericht op LinkedIn legt Toonders uit: “Iedereen heeft een folder, een boodschappentas en een ‘gouden envelop’ ontvangen. In de gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen worden. Alles wordt dan betaald.”

De medewerkers mogen niet alleen gratis boodschappen doen in de supermarkt, maar bijvoorbeeld ook bij de slager en de bakker. En er is geen limiet bepaald. Hij schrijft: “Het maximumbedrag? Dat is er niet. Ik vertrouw al mijn collega’s en hoop dat iedereen er enorm van gaat genieten. Ik kijk er naar uit!”

Lees verder

Nieuwste

Uren na overlijden hondje ziet baasje haar gezicht in de wolken

Onze huisdieren zijn echte familieleden. Hun heengaan komt dan ook altijd verschrikkelijk hard aan.

Heel wat baasjes vinden troost in de gedachte dat onze overleden hondjes zich aan de andere kant van de regenboogbrug bevinden.

Dat overkwam ook de jonge vrouw Luce Ledgeway uit York in Engeland. Ze was helemaal kapot toen haar 14-jarige Jack Russel Terriër overleed. Hondje Sunny kreeg een fatale beroerte.

Lucy maakte een autoritje om zich wat af te leiden. Toen reed ze voorbij de plaats waar ze haar altijd mee uit wandelen nam. De jongedame wilde haar aanwezigheid voelen.

Toen gebeurde er iets wondermoois. Lucy vertelt: “Het was zo vreemd. Ik dacht bij mezelf dat ik Sunny in de lucht wilde zien, als teken dat ze oké was.” En toen ze naar de wolken keek, zag ze daadwerkelijk haar gezichtje. “Ik moest de ogen uit mijn kop janken en keek omhoog en zag Sunny.”

Haar bericht werd massaal gedeeld door hondenliefhebbers, die getuigen over gelijkaardige ervaringen.

Lees verder
Advertisement

Trending