Connect with us

Nieuwste

Glennis Grace keurt klap van Will Smith goed: ‘Had hetzelfde gedaan’

Will Smith

De klap van Will Smith in het gezicht van Chris Rock tijdens de uitreiking van de Oscars zorgde ook in Nederland voor ophef. Enkele BN’ers praten het geweld van Will Smith goed, zo ook Glennis Grace.

Tijdens de uitreiking van de Oscars maakte presentator Chris Rock een grap over G.I. Jane. In die film speelt Demi Moore met gemillimeterd haar een soldate. Daarmee verwees hij naar de vrouw van Will Smith, Jada.

Stevige klap

Jada heeft alopecia. Dat is een aandoening die tot haarverlies leidt. Will Smith kon niet lachen om de grap, stond op en gaf de komiek een klap in zijn gezicht. Nadat hij weer was gaan zitten, schreeuwde de acteur dat Chris het nooit meer in zijn hoofd moet halen om de naam van zijn vrouw te noemen.

Glennis Grace reageert

Talrijke BN’ers reageerden op het incident. Claudia de Breij tweette dat Jada de klap beter zelf had kunnen uitdelen. Fred van Leer schreef dan weer dat hij hetzelfde zou gedaan hebben. “Met een bureaustoel, in zijn smoel.”

Glennis Grace was er als de kippen bij om het bericht van Fred te liken. Daarmee geeft ze aan dat ook zij hetzelfde zou gedaan hebben. Dat is natuurlijk geen verrassing als je weet dat de zangeres onlangs ook in de cel zat voor zwaar geweld.