-

Nieuwste

Glennis Grace keurt klap van Will Smith goed: ‘Had hetzelfde gedaan’

Will Smith

De klap van Will Smith in het gezicht van Chris Rock tijdens de uitreiking van de Oscars zorgde ook in Nederland voor ophef. Enkele BN’ers praten het geweld van Will Smith goed, zo ook Glennis Grace.

Tijdens de uitreiking van de Oscars maakte presentator Chris Rock een grap over G.I. Jane. In die film speelt Demi Moore met gemillimeterd haar een soldate. Daarmee verwees hij naar de vrouw van Will Smith, Jada.

Stevige klap

Jada heeft alopecia. Dat is een aandoening die tot haarverlies leidt. Will Smith kon niet lachen om de grap, stond op en gaf de komiek een klap in zijn gezicht. Nadat hij weer was gaan zitten, schreeuwde de acteur dat Chris het nooit meer in zijn hoofd moet halen om de naam van zijn vrouw te noemen.

Glennis Grace reageert

Talrijke BN’ers reageerden op het incident. Claudia de Breij tweette dat Jada de klap beter zelf had kunnen uitdelen. Fred van Leer schreef dan weer dat hij hetzelfde zou gedaan hebben. “Met een bureaustoel, in zijn smoel.”

Glennis Grace was er als de kippen bij om het bericht van Fred te liken. Daarmee geeft ze aan dat ook zij hetzelfde zou gedaan hebben. Dat is natuurlijk geen verrassing als je weet dat de zangeres onlangs ook in de cel zat voor zwaar geweld.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder