Connect with us

Economie

Beelden: Prinses Amalia waagt zich tijdens stage aan marshmallow-challenge

prinses Amalia

Dinsdag moest prinses Amalia creatief uit de hoek komen met haar collega’s van het Oranje Fonds. Ze woonde de dag van het Oranje Fonds bij. Daarbij is het de bedoeling dat organisaties brainstormen over nieuwe ideeën voor sociale initiatieven.

Amalia spendeert haar tussenjaar deels met een stage bij het fonds. Op haar stagedag deed ze mee aan de marshmallow-challenge.

Het koninklijk huis deelt op Instagram twee kiekjes van de prinses. Daarop is te zien hoe ze de challenge doet samen met collega’s. De opzet is om binnen een bepaalde tijd een zo hoog mogelijk bouwsel te maken met één marshmallow, een stuk touw en ongekookte spaghetti. De opdracht moet teambuilding en samenwerking stimuleren.

Verder is er nog een groepsfoto van de prinses en haar collega’s in de tuin van het Oranje Fonds in Utrecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)