-

Nieuwste

Beelden: Prinses Alexia toont trots op Nederland tijdens schooloptreden

prinses Alexia

Na een periode van windstilte liet prinses Alexia zich nog eens zien op de Instagram van haar school in Wales. Alexia zwaait trots met een Nederlandse vlag. De prinses moet dus heel trots zijn op haar land.

UWC Atlantic deelde beelden van verschillende studenten met de vlag van hun land. Tussen de vlaggen zien we ook de Nederlandse vlag.

Links staat iemand uitbundig met een Nederlandse vlag te zwaaien. Het meisje dat met de vlag staat te zwaaien, lijkt als twee druppels water op Alexia. De kans is dan ook groot dat het gewoon onze prinses is.

Het lijkt erop dat Alexia naast de Spaanse prinses Leonor staat, want zij heeft een Spaanse vlag in haar handen.

Goede vriendinnen

Eerder berichtten verschillende media dat Leonor en Alexia de beste vriendinnen zijn. De Spaanse koningin zou zich zorgen maken over de slechte invloed van Alexia.

De ouders van de studenten lijken ook in het publiek te zitten. Het is niet geweten of ons koningspaar ook van de partij was. De koning was onlangs nog in Noorwegen waar hij meeging op een militaire oefening.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder