Connect with us

Nieuwste

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen uit elkaar na seksueel wangedrag bij The Voice

Linda de Mol

Linda de Mol weet al langer van het seksueel wangedrag van haar partner Jeroen Rietbergen in The Voice. Jeroen laat in een uitgebreide verklaring weten dat de feiten eerder leidden tot een tijdelijke relatiebreuk.

Jeroen geeft het seksueel wangedrag toe. “Ik heb contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld.”

Voorheen beschouwde hij dit als wederkerig contact, maar nu ziet hij zijn fout in. “Inmiddels ben ik mij er zeer bewust van geworden dat mijn eigen perceptie helemaal niet relevant is, maar veel meer de perceptie van betreffende vrouwen. En dat deze vrouwen dit misschien heel anders beleefd hebben.”

Linda op de hoogte

Jeroen is hiervoor ook op de vingers getikt door zijn opdrachtgever. De bandleider lichtte ook zijn partner Linda de Mol in. “Ik heb toen met grote schaamte mijn vrouw op de hoogte gesteld. Dat heeft tot gevolg gehad dat onze relatie is beëindigd en wij uit elkaar zijn gegaan, met veel verdriet voor mijn gezin.”

(Lees verder onder de post)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mischa Schoemaker (@mischa_schoemaker)

Therapie

Hij besefte dat zijn gedrag ongehoord was en wist dat hij professionele hulp moest zoeken. “De therapie die ik daarna lange tijd heb gevolgd heeft tot gevolg gehad dat ik mijn gedrag drastisch en permanent heb kunnen veranderen. Mijn gezin is weer bij elkaar, hoe moeilijk de situatie voor mijn vrouw ook is geweest en nu weer is.”

Bewondering

De muzikant sluit af met zijn bewondering uit te spreken voor zijn partner Linda, die hem hiervoor niet laten vallen heeft. “Bij mijn gezin en mijn werkgever ben ik al eerder diep door het stof gegaan, maar bij deze wil ik aan de betreffende vrouwen mijn oprecht gemeende excuses aanbieden voor dingen die ik nooit had mogen doen.”