Connect with us

Nieuwste

Jeroen Rietbergen opgenomen in afkickkliniek vanwege seksverslaving

Jeroen Rietbergen

Volgens showbizzkenner Yvonne Coldeweijer heeft Jeroen Rietbergen zich laten opnemen in afkickkliniek The Ranch Tennessee. “Daarna mag hij weer terug naar Linda de Mol”, weet Yvonne.

Linda de Mol gooide Jeroen Rietbergen na een relatie van vijftien jaar op straat. De reden ligt voor de hand. Jeroen misdroeg zich jarenlang achter de schermen van The Voice of Holland en hij heeft zelfs een aangifte wegens aanranding aan zijn been. De bandleider is gezien op de luchthaven van Schiphol, waar hij een vlucht nam naar Nashville.

Lek bij KLM

Die informatie kwam aan het licht door een lek bij KLM. De luchtvaartmaatschappij tilt zwaar aan het incident en stelde een intern onderzoek in. Ze verklaarden: “We hebben intern maatregelen genomen om de zaak te onderzoeken en aan te pakken.”

Afkicken

Yvonne Coldeweijer weet dat Jeroen Rietbergen is opgenomen in een gespecialiseerde afkickkliniek. “Volgens een spion heel dicht bij familie de Mol checkt Vieze Jeroentje straks in bij deze kliniek in Nunnelly, Tennessee.” Ook RTL Boulevard bevestigt het nieuws: “Volgens betrouwbare bronnen zit de ex-partner van Linda de Mol in een kliniek in de Amerikaanse staat Tennessee.”

De raadsman van Jeroen, Peter Plasman, wil geen verklaringen afleggen over het doel en de reden van zijn reis. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt naar het buitenland is vertrokken. Maar waarom dat is en wanneer de reis is gepland, daar ga ik niks over zeggen. Omdat dat privé is.”

Terug bij Linda

“Wat hij daar gaat doen de komende tijd? Het zou kunnen dat hij daar gaat werken aan zijn seksverslaving. Of hij nog andere verslavingen heeft, is nog niet bekend”, vertelt Yvonne. Ook denkt ze dat Jeroen daarna gewoon weer bij Linda terechtkan.

“Het klinkt ook wel helemaal als Gooische logica dat hij na dit ‘intensieve traject’ weer terug mag komen bij Lin en de familie, want dan heeft ‘ie toch weer aan zichzelf gewerkt”, besluit de showbizz hyena.

Lees verder

Nieuwste

Vuile was Monique buiten gehangen: ‘Affaires met getrouwde mannen’

Monique Westenberg

De verhalen over Monique Westenberg blijven zich opstapelen. In het verleden had ze meerdere affaires met getrouwde mannen. Ook had ze altijd een voorkeur voor mannen met veel aanzien en geld.

De blondine heeft al jaren de reputatie van een golddigger. Na de breuk met André Hazes verblijft ze nog altijd in hun villa en komt ze niks tekort. Toen ze voor de zanger viel, speelde geld wellicht toch een belangrijke rol.

Eerder vandaag kwam naar buiten dat Rachel en Monique elkaar al veel langer kennen dan gedacht. Het is ook geen geheim dat Rachel de blondine niet kan zien of ruiken. “Monique komt van het kamp in Rotterdam”, legde een bron uit.

In het verleden vond er iets plaats waardoor Rachel haar schoondochter niet kan luchten. “André Hazes senior heeft vroeger met Monique lopen rommelen toen hij iets met Rachel had. Daarom praten ze niet met elkaar en moeten ze elkaar ook niet.”

Affaires met getrouwde mannen

Ondertussen komen er alsmaar meer verhalen over Monique naar buiten. “Monique zou in eerdere relaties met mannen de slechterik zijn geweest door met ze te gaan terwijl die mannen zelf al bezet waren”, schrijft Reality FBI. Haar vermeende affaire met de broer van een goede vriendin van haar, Wesley Saabeel is daar een goed voorbeeld van.

Monique zou daarvoor een affaire hebben gehad met een gehuwde man. “Die zelf twee kids had met een vrouw. De man koos uiteindelijk voor zijn vrouw. Volgens bronnen was Monique altijd op zoek naar vriendjes met ‘aanzien’, omdat ze daar zelf naar snakte.” Die informatie kwam uiteindelijk ook bij Rachel terecht, reden waarom ze altijd tegen een relatie met haar zoon was.

Lees verder

Nieuwste

Pedofiel drinkt flesje vloeistof tijdens voorlezen vonnis en valt dood

verdachte Texas

Donderdag is een man uit Texas overleden kort na zijn veroordeling wegens het misbruiken van een kind. Vlak voordien had hij een flesje vloeistof gedronken.

Advocaat Jamie Beck onthulde aan CNN: “Terwijl het vonnis werd voorgelezen, dronk hij een flesje water die bij de raadsman had gestaan.” Edward Leclair stond terecht voor vijf aanklachten van seksueel misbruik. De advocaat vervolgt: “Onze onderzoeker zag hem het water opdrinken.” Het water zou een troebele kleur hebben gehad.

De man had inderdaad iets gedronken, dat bevestigt ook zijn eigen advocaat. “Ik keek om en zag hem drinken. Zijn hand was aan het beven, ik dacht toen dat dat was door het verdict. Hij bleef gewoon drinken.” Eenmaal terug in zijn cel moest hij braken. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten de man naar het ziekenhuis. Hij zou het niet overleven. Nu komt er een autopsie om de doodsoorzaak te onderzoeken.

Lees verder

Nieuwste

Roy Donders en Michelle gaan trouwen: kindje op komst?

Roy Donders

Roy Donders maakte eerder dit jaar bekend dat hij bezweek voor de charmes van Michelle uit Eindhoven. Nu geeft de stylist aan dat hij helemaal klaar is voor de volgende stap: trouwen en een kindje krijgen.

Roy vertelt aan RTL Boulevard: “We zijn dolgelukkig en hebben het hartstikke leuk. We zijn super verliefd en het wordt alleen maar steeds mooier, leuker en beter.”

Donders is stapelverliefd en laat er dan ook geen gras over groeien. “Ik zou ook wel graag willen trouwen in de toekomst, dus er is nog genoeg in het vooruitzicht. Misschien ooit nog een kindje, wie weet.”

De twee leerden elkaar vorig jaar op vakantie in Griekenland kennen. Hoewel zij toen nog in een relatie stond, verbaasde het Roy dat hij gevoelens begon te krijgen voor Michelle. Het stel besloot hun gevoelens een kans te geven en sinds maart zijn ze een setje.

Lees verder
Advertisement

Trending