Connect with us

Nieuwste

Gordon ook slachtoffer van seksueel wangedrag bij The Voice

Gordon

Als Gordon even niet in het middelpunt van de belangstelling staat, moet de presentator natuurlijk iets vinden om wat aandacht te trekken. Gordon zegt dat hij gebroken is door de onthullingen over het seksueel wangedrag bij The Voice en zo is ook hij een beetje een slachtoffer.

In de talkshow HLF8 geeft Gordon aan dat hij gebroken is. “Zijn we vooral niet heel erg geschrokken dat we twee ongelooflijke figuren die we zo hoog hebben zitten met z’n allen, dat we daar zo ontzettend in teleurgesteld zijn? Want ík was echt gebroken gisteren. Ook als man zijnde.”

De grijze vos gaat verder: “Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je überhaupt denkt om in iemands aura te komen of een kandidaat te benaderen. Dat we daarom zo teleurgesteld zijn. Die mannen die we zó hoog hebben gehad die zó van hun voetstuk zijn gelazerd.”

Betrokkenen moeten straf krijgen

Gordon vindt dat Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen een zware straf verdienen. “Net als iedereen ben ik ook geschokt door de beelden en aantijgingen die vanavond door Tim Hofmans programma wereldkundig zijn gemaakt. Wat vreselijk voor die arme kinderen en andere amper volwassen meisjes die hier mee te maken hebben gehad.”

Hij vindt: “Ik hoop dat diegenen die dit op hun geweten hebben en hiermee smet hebben geworpen op de eerzame taak als jurylid hun verdiende straf zullen krijgen.”