-

Nieuwste

Beelden: Marco Borsato zoent Maan ongewenst vol op de mond

Marco Borsato

Het televisieprogramma The Voice en enkele prominente medewerkers liggen onder vuur vanwege s*ksueel grens0verschrijdend gedrag. Zo heeft bandleider Jeroen Rietbergen zich jarenlang schuld!g gemaakt aan 0nbetamelijk gedrag tegenover jonge meisjes.

Ook Marco Borsato, die in het verleden verbonden was aan The Voice, wordt beschuldigd van dergelijk gedrag. Bovendien loopt er ook een aangifte tegen rapper Ali B.

Nu zijn er zelfs beelden opgedoken waaruit blijkt dat Marco Borsato zich onheus heeft gedragen ten opzichte van een deelneemster van het programma. En het gaat niet om zomaar een deelneemster, maar om niemand minder dan Maan.

Naar aanleiding van een onderzoek door BOOS-presentator Tim Hofman is duidelijk geworden dat verschillende medewerkers van The Voice zich hebben m!sdragen tegenover de kandidaten.

Zo getuigt een oud-deelneemster dat Marco Borsato haar vol op de mond zoende tegen haar wil in. Het zou hierbij mogelijk gaan om Maan, zoals te zien is in een video die is opgedoken.

Er wordt zelfs gezegd dat Maan en Borsato een relatie hadden. Dit wordt echter door de zanger zelf ontkend.

Desondanks is het niet normaal dat twee personen elkaar zo vol op de mond zoenen, wat doet vermoeden dat er meer aan de hand was dan dat zij deden uitschijnen.

De beschuldigingen van s*ksueel grens0verschrijdend gedrag binnen The Voice zijn zeer erns!ig en verdienen de nodige aandacht.

Het is belangrijk dat er een veilige werkomgeving is voor alle medewerkers en deelnemers van het programma, waarin respectvol met elkaar wordt omgegaan. S*ksueel grens0verschrijdend gedrag hoort daar absoluut niet bij.

Het is goed dat deze kwestie nu aan het licht komt en dat er onderzoek wordt gedaan naar de beschuldigingen.

Het is echter ook belangrijk om te kijken naar de cultuur binnen het programma en of er genoeg maatregelen zijn genomen om s*ksueel grens0verschrijdend gedrag te voorkomen en aan te pakken.
zangeres Maan

Het is niet voldoende om alleen te reageren op de inc!denten die nu aan het licht komen. Er moet ook structureel gewerkt worden aan een veilige werkomgeving voor iedereen.

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat slacht0ffers van s*ksueel grens0verschrijdend gedrag gehoord en serieus genomen moeten worden.

Zij moeten de ruimte krijgen om hun verhaal te doen en er moet voldoende steun beschikbaar zijn om hen te helpen bij de verwerking van wat hen is overkomen.

Het is te hopen dat deze kwestie bijdraagt aan meer bewustzijn rondom s*ksueel grens0verschrijdend gedrag en dat het programma The Voice stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat dergelijk gedrag in de toekomst niet meer voorkomt.

Iedereen verdient het om te werken en te leven in een veilige omgeving.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder