-

Nieuwste

Prinses Amalia stapelverliefd op deze Duitse jongen

prinses Amalia

Kortgeleden is prinses Amalia in New York gespot met een geheimzinnige jongen. Volgens een getuige zagen de twee er heel verliefd uit. Tot nu toe was niet geweten wie die jongen was. De Duitse media weet ondertussen om wie het gaat.

In haar biografie onthulde Amalia onlangs dat ze valt op jongens met galante manieren die niet dom zijn. Duitsers hebben die eigenschappen meer dan Nederlandse jongens, liet ze optekenen. De jongen met wie ze onlangs gezien is in New York blijkt ook een Duitser te zijn.

Link met Nederland

Het gaat om de 19-jarige Isebrand uit Münster. Zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat internationale faam geniet. Omdat ondernemen in zijn bloed zit, studeert hij momenteel Business Innovation aan de Universiteit in Tilburg. Voorheen studeerde hij een jaar in Amerika.

Tragedie

Isebrand kreeg in 2019 af te rekenen met een groot drama toen zijn neef Fabian om het leven kwam in een auto-ongeluk. Fabian en Isebrand hadden dezelfde leeftijd.

De jongen komt uit een gezin van vijf. Zijn ouders zijn Janette en Christian, en hij heeft nog twee broers Rickmar en Rinnewe.

Isebrand is een fervent zeiler. Met zijn zeilclub deed hij al mee aan meerdere zeilwedstrijden. Het is niet duidelijk of hij ook in Nederland zeilt.

Leren kennen op feestje

De jongeman geniet met volle teugen van het studentenleven. Hij leerde Amalia kennen op een feestje. Volgens bronnen zijn ze al een halfjaar stapelverliefd op elkaar. Ondertussen praat de jongen al een mondje Nederlands. Maar niet getreurd, prinses Amalia kan zich ook goed behelpen in het Duits.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder